Ο Μάριος Μοσχονάς, διευθυντής πρακτορειακού δικτύου της INTERAMERICAN, βράβευσε τις αθλήτριες της oλυμπιακής ομάδας της ρυθμικής γυμναστικής (ανσάμπλ) που στην Ολυμπιάδα του 2000 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας είχαν κατακτήσει την τρίτη θέση

Η INTERAMERICAN τιμά τους Έλληνες Ολυμπιονίκες

Χορηγός της λαμπρής εκδήλωσης προς τιμήν των Ελλήνων Ολυμπιονικών που οργάνωσε η ΕΚΑΛΗ ΑΕ στο Ecali Club στις 26 Σεπτεμβρίου ήταν η INTERAMERICAN. Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στους σπουδαίους αθλητές και τις αθλήτριες που δόξασαν την Ελλάδα ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες από το 1956 έως τους πρόσφατους στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Οι Ολυμπιονίκες είχαν να θυμηθούν και να αφηγηθούν αυθεντικές προσωπικές στιγμές και εμπειρίες από την αθλητική διαδρομή και τις διακρίσεις τους, και να μοιραστούν τη συγκίνησή τους με τους πολλούς καλεσμένους της εκδήλωσης, σε ατμόσφαιρα εθνικής υπερηφάνιας και ανάτασης. Νοερά, η ελληνική σημαία υψώθηκε και πάλι στον ιστό της για όλους, τόσες φορές όσοι και οι Ολυμπιονίκες που πέρασαν από τη σκηνή για να τιμηθούν.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η INTERAMERICAN, με αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, προβάλλει και με αυτή τη χορηγική πρωτοβουλία της τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός, ως έκφραση πολιτισμού και ως «Πράξη Ζωής».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*