Από αριστερά: Κατερίνα Μπέζου, Βασιλική Λιάντζουρα, Ευαγγελία Μπούρχα, Γιάννης Μαρκάς, Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο πρόεδρος του Γηροκομείου Παύλος Πάνου

Η Interamerican χορηγός συναυλίας της Άλκηστης Πρωτοψάλτη υπέρ του Γηροκομείου Βόλου

Με πρωτοβουλία του τοπικού της Γραφείου Πωλήσεων, η Interamerican συνέδραμε ως χορηγός την οργάνωση δύο συναυλιών της Άλκηστης Πρωτοψάλτη υπέρ του Γηροκομείου Βόλου. Οι συναυλίες πραγματοποιήθηκαν στις 1 και 2 Αυγούστου στο θερινό δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» και ο φιλανθρωπικός σκοπός τους προσήλκυσε το ενδιαφέρον της βολιώτικης κοινωνίας, που απόλαυσε την εξαιρετική ερμηνεύτρια και τους έξι σολίστες μουσικούς που τη συνόδευσαν σε μια θαυμάσια μουσική περιήγηση, με τίτλο «Τα χρώματα της Ελλάδας».

Το ίδρυμα «Γηροκομείο Βόλου» αποτελεί διάδοχη κατάσταση του ομώνυμου, ειδικώς αναγνωρισμένου φιλανθρωπικού σωματείου που ιδρύθηκε το 1952 και φιλοξενεί σήμερα 71 ηλικιωμένα άτομα, ενώ νοσηλεύονται σε αυτό και 49 ηλικιωμένα άτομα με χρόνιες παθήσεις και κινητικά προβλήματα σε ειδική πτέρυγα.

«Η Interamerican αγκαλιάζει, ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, την τρίτη ηλικία παρέχοντας υποστήριξη με πολλούς τρόπους. Το Γραφείο μας προχώρησε στην ενέργεια υποστήριξης του Γηροκομείου αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη να συνεχιστεί η λειτουργία του, η οποία καλύπτει τις ζωτικές ανάγκες πολλών ηλικιωμένων συμπολιτών μας» δήλωσε σχετικά ο Γιάννης Μαρκάς, συντονιστής του Γραφείου Πωλήσεων της εταιρείας στον Βόλο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*