Υδρόγειος: Ολοκληρωμένες, προσιτές λύσεις για την ασφάλιση κατοικίας

Με μια σειρά επίκαιρων παρεμβάσεων σε όλο το εύρος των προγραμμάτων της για την ασφάλιση κατοικίας, η Υδρόγειος Ασφαλιστική προσφέρει στους καταναλωτές ακόμη πιο προσιτά ασφάλιστρα, μεγαλύτερη ευελιξία και ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.

Print

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει νέα, πιο οικονομικά ασφάλιστρα στα εξής προγράμματα:

  • BASICHOME – η πλέον οικονομική πρόταση για την ασφάλιση της κατοικίας, με βασικές αλλά ουσιαστικές καλύψεις, καθώς και την ειδική παροχή οικονομικής υποστήριξης της οικογένειας σε περίπτωση ολικής καταστροφής της κατοικίας. Το πρόγραμμα, με επιπλέον την κάλυψη σεισμού, προσφέρεται και για την ασφάλιση κατοικιών που αγοράζονται με στεγαστικό δάνειο.
  • SAFEHOME – ένα πρόγραμμα που προσφέρει διευρυμένη κάλυψη κατά πλήθους ζημιών σε κτίριο και περιεχόμενο της κατοικίας, έχει ενσωματωμένη κάλυψη σεισμού και προσφέρεται και για την ασφάλιση κατοικιών που αγοράζονται με στεγαστικό δάνειο.
  • BESTHOME – ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν ασφάλιση υψηλών προδιαγραφών για τη μόνιμη κατοικία τους, με πάνω από 30 καλύψεις για ζημιές σε κτίριο και περιεχόμενο, πλήρες πακέτο αστικών ευθυνών, καλύψεις για την ευρύτερη διασφάλιση της οικογένειας (π.χ. προσωπικό ατύχημα, κάλυψη φοιτητικής στέγης, κ.α.) και ειδικές παροχές όπως, επίδομα οικογενειακής υποστήριξης και προκαταβολή αποζημίωσης σε περίπτωση ολικής καταστροφής της οικίας.

Επιπλέον, η Υδρόγειος Ασφαλιστική δημιούργησε ένα καινούριο, πλήρες πρόγραμμα για την ασφάλιση της εξοχικής κατοικίας, το ΗΟΜΕ ΕΞΟΧΙΚΗ, που προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη για κάθε είδους ζημιές, αστική ευθύνη πυρός, κλοπή, καθώς και κάλυψη για εξωτερικά βοηθητικά κτίσματα και κατασκευές (π.χ. πέργκολες, bbq).

Το προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Υδρογείου Ασφαλιστικής διατίθενται από το δίκτυο των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε σήμερα στον ασφαλιστικό σας σύμβουλο, στο www.ydrogios.gr ή στο τηλέφωνο 210 9477379.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*