Mega Brokers – Eurolife: Ταξίδι συνεργατών στο Βελιγράδι

Με ένα ταξίδι σε μια από τις παλαιότερες ευρωπαϊκές πόλεις, το Βελιγράδι, επιβράβευσε η Mega Brokers SA τους επιτυχόντες συνεργάτες του Διαγωνισμού Πωλήσεων του Κλάδου Ζωής για το έτος 2015, σε συνεργασία με τη Eurolife ERB.

Οι συμμετέχοντες διέμειναν σε ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία της πόλης, το Hotel Metropol, και δείπνησαν σε παραδοσιακά εστιατόρια αλλά και σε πλωτό καραβάκι στον ποταμό Σάββα. Μέσα δε από την ξενάγηση είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την πόλη που τα στέκια της και η έντονη πολιτιστική κίνηση της έχουν χαρίσει τον τίτλο «Βερολίνο των Βαλκανίων».

mega-belgrad-1

Τους συνεργάτες συνόδευσαν από τη Mega Brokers SA ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής Ιωάννης Παππάς, ενώ από την πλευρά της Eurolife ERB συμμετείχε ο Νίκος Χουλιάρας, διευθυντής Ανάπτυξης Πωλήσεων.

Όπως καταλήγει η σχετική ανακοίνωση, η Mega Brokers SA «επιβραβεύει πάντα τους συνεργάτες της για τις υψηλές επιδόσεις τους σε όλους τους Διαγωνισμούς Πωλήσεων που πραγματοποιούνται, δίνοντας έτσι το κίνητρο για την επίτευξη περισσότερων και μεγαλύτερων παραγωγικών στόχων».

mega-belgrad-2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*