Ημερίδα συντονιστών από τον ΠΣΣΑΣ και την GAMA Hellas

Ημερίδα με τίτλο «Lead your team to success» διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων σε συνεργασία με την GAMA Hellas την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 9.30 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Βασικός ομιλητής θα είναι o Mark M. Rooney, διακεκριμένος και πολύπειρος εισηγητής της GAMA, διεθνούς οργανισμού που ειδικεύεται στην εκπαίδευση στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς, ενώ σε σύντομη τοποθέτηση θα προβεί η Bonnie Godsman, διευθύνουσα σύμβουλος της GAMA International.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης διακεκριμένοι συντονιστές με μακρόχρονη εμπειρία θα παρουσιάσουν θέματα που αφορούν όλο το εύρος του management ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική ημερίδα, με την πολύτιμη στήριξη των ασφαλιστικών εταιρειών χορηγών, είναι η τέταρτη κατά σειρά που πραγματοποιείται με βασικό εισηγητή της GAMA International και η δεύτερη από την ίδρυση της GAMA Hellas.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν επίσης τα οφέλη της συμμετοχής στην GAMA Hellas και θα υπάρχει η δυνατότητα άμεσης εγγραφής μελών. Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Για το κόστος συμμετοχής αλλά και τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του συνδέσμου, στα τηλέφωνα 210 9242707 και 210 9221573 (υπεύθυνη γραμματείας: κ. Ρούλα Τσεκουρλούκη).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*