Generali: Επαναπιστοποίηση 2.236 ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των σεμιναρίων Επαναπιστοποίησης της Generali Hellas. Συνεργάτες, Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές, από ολόκληρη την Ελλάδα έδωσαν το «παρών» στα σεμινάρια Επαναπιστοποίησης προκειμένου να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να μπορέσουν να προσφέρουν ακόμη υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες στο ασφαλιζόμενο κοινό.

epanipistopoiiseis high res

Στελέχη του Τμήματος Εκπαίδευσης, τα οποία διακρίνονται για τη μακρόχρονη εμπειρία τους και την υψηλή τους εξειδίκευση, ταξίδεψαν, μέσα σε μόλις 1,5 μήνα, σε 8 πόλεις, διοργανώνοντας συνολικά 80 σεμινάρια και για τους 3 Τομείς Επαναπιστοποίησης. Συνολικά, συμμετείχαν 2236 Συνεργάτες της Generali οι οποίοι πέρασαν επιτυχώς 6244 τεστ αξιολόγησης και έλαβαν την απαραίτητη πιστοποίηση για το έτος 2015.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Generali ανέλαβε εξαρχής το κόστος των σεμιναρίων τα οποία σχεδιάστηκαν με προσοχή ώστε να ανταποκρίνονται τόσο στα αυστηρά κριτήρια της νομοθεσίας όσο και στις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.

«Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους Συνεργάτες μας ότι η Generali θα συνεχίσει να τους στηρίζει σε κάθε τους βήμα και να επενδύει διαρκώς στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους ώστε να είναι πάντα σε θέση να ανταποκρίνονται επαρκώς στις Κανονιστικές και κάθε άλλου είδους υποχρεώσεις τους», δήλωσε ο Διευθυντής του Τμήματος Εκπαίδευσης της Generali Hellas κ. Κώστας Χομόνδοζλης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*