Η INTERAMERICAN σταθερή χορηγός του ΚΥΑΔΑ

 

Την αντιμετώπιση της φτώχειας προτάσσει η INTERAMERICAN κατά τη μακρά περίοδο της κρίσης στο εταιρικό σχέδιο δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας, με δέσμη πρωτοβουλιών. Η εταιρεία συνδέει δωρεάν παροχές φροντίδας της υγείας -κλινικές και διαγνωστικές εξετάσεις- από τις υποδομές της σε άπορους, συνεισφορά σε αναλώσιμα και χρηστικά είδη (τρόφιμα, ρούχα) μέσω της εθελοντικής κινητοποίησης εργαζομένων και συνεργατών της και ακόμη, με οικονομική υποστήριξη για συγκεκριμένες λειτουργικές ανάγκες.

Βασικό απολήπτη της σύνθετης εταιρικής συνδρομής αποτελεί, από το 2012, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, η ΙNTERAMERICAN ολοκλήρωσε τη φετινή, εθελοντική “Κατάθεση Αλληλεγγύης” των ανθρώπων της στο ΚΥΑΔΑ, συγκεντρώνοντας και παραδίδοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας βάρους ενάμισι τόνου για τις ανάγκες τροφοδοσίας των απόρων, ενώ παράλληλα ανέλαβε χορηγικά το πρωτοχρονιάτικο γεύμα και το δείπνο που θα οργανωθεί για 1.300 άτομα συνολικά. Σημειώνεται ότι φέτος η εταιρεία υποστήριξε και το πασχαλινό γεύμα του ΚΥΑΔΑ. Επίσης, συνέδραμε το έργο του Κέντρου και οικονομικά, με τη σύμπραξη της ΠΟΜΙΔΑ. “Ελπίδα για το μέλλον των απόρων” χαρακτήρισε την πρωτοβουλία των εργαζομένων της εταιρείας η κ. Ελένη Κατσούλη, πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ.

Εν όψει των εορτών, η καμπάνια εθελοντικής συνεισφοράς των ανθρώπων της INTERAMERICAN αναπτύσσεται και στην περιφέρεια, με πρωτοβουλία των τοπικών Γραφείων Πωλήσεων σε αρκετές πόλεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*