Διαδραστική εκδήλωση από την ΕΑΕΕ για την «Ημέρα Ασφάλισης»

Διαδραστική εκδήλωση με ευχάριστες εκπλήξεις, ενημερωτικό υλικό, ισχυρά σοκ και δυνατά μηνύματα για τη σπουδαιότητα των ιδιωτικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων έχει προγραμματίσει, φέτος, για την ημέρα της ιδιωτικής ασφάλισης, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.
Αν και τυπικά η ημέρα εορτάζεται στις 11 Νοεμβρίου, ειδικά φέτος θα εορταστεί στις 10 του μηνός, με μια πολύ-εκδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος, όπου οι περαστικοί θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης, αλλά και να συμμετάσχουν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι που στόχο έχει να αποτυπώσει στη μνήμη του κάθε συμμετέχοντα τη σπουδαιότητα των συμβολαίων ασφάλισης και κυρίως αυτών που αφορούν στην υγεία και τη ζωή του.
Στο πλαίσιο αυτό, θα στηθεί στην Πλατεία Συντάγματος ένα παιχνίδι, σκοπός του οποίου είναι στην κορύφωσή του να προκαλέσει στον πολίτη ένα ισχυρό σοκ, ικανό να τον παροτρύνει να στραφεί στην ιδιωτική ασφάλιση προκειμένου να ασφαλίσει ότι πιο πολύτιμο για τον ίδιο.
Πρόκειται για μια εκδήλωση στην οποία δεν μας έχει συνηθίσει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και που ξεφεύγει από τη συνταγή των κλασικών συνεδρίων. Επιδίωξη της διοίκησης της Ένωσης είναι να βρεθεί κοντά στον απλό πολίτη προκειμένου να του μεταφέρει τα βασικά μηνύματα της ιδιωτικής ασφάλισης με ενημερωτικά φυλλάδια, κατ΄ ιδίαν συζητήσεις, αλλά και με απρόβλεπτα παιχνίδια!