ΕΥΡΩΠΗ: Αποκάλυψη δυνάμεων και σχεδίων

[starbox]

Με «υποδειγματικά», χαρακτηριστικά η ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ πραγματοποίησε χθες την εκδήλωση βράβευσης συνεργατών της αποκαλύπτοντας ότι είναι εταιρεία με « χίλια πρόσωπα».

Εμμένει στην αμεσότητα όπως μια μικρή εταιρεία, αναπτύσσεται όπως μια μεγάλη εταιρεία, αποζημιώνει και βρίσκεται κοντά στον πελάτη όπως μια πολύ μεγάλη εταιρεία, παρέχει ασφαλίσεις όπως μια εταιρεία Boutique και τελικά υπερβαίνει το σύνηθες, επιδιώκει την διαφοροποίηση και έχει την τεχνική να πετυχαίνει.

Αυτά προέκυψαν από τον εκδήλωση, χθες στον ιππικό όμιλο, και αυτή είναι η εικόνα που δημιουργήθηκε για την ΕΥΡΩΠΗ από την διοίκησή της και –κυρίως- τους συνεργάτες της και τα όσα τιμητικά είπαν για την συνεργασία τους.
Οι ανακοινώσεις του προέδρου της κ. Νίκου Μακρόπουλου συνεπικουρούμενες αυτών του κ. Σταύρου Κωνσταντά περί κεφαλαιακής υπερ-επάρκειας, προσαρμογής στη SII και περαιτέρω συνεργιών με την Εθνική, κατάδειξαν ότι η ΕΥΡΩΠΗ μετά από μια τριετία συστηματικών κινήσεων είναι έτοιμη για ένα μεγάλο άλμα.

Ειδικότερα ανακοινώθηκε η «μετρημένη» είσοδος στην Υγεία εκκινώντας με 2 κάρτες προληπτικής ιατρικής και υπηρεσιών βοηθείας “Blue Care” , η κατάρτιση «έξυπνου» κανονισμού πωλήσεων ώστε δύσκολα να μένει κανείς εκτός Bonus, η αγορά δύο επιπλέον ορόφων που θα συμβάλλουν στην δημιουργία EUROPA BUILDING, και πολλά άλλα.
Κατά την μακρά διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Μακρόπουλος ανάφερε ότι όραμα της εταιρείας είναι η ταχύτατη ανάπτυξή της χωρίς εκπτώσεις στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της που αποτελούν και το brand της ΕΥΡΩΠΗ. Φερεγγυότητα ποιότητα και αξιοπιστία είναι οι πυλώνες της εταιρείας και γνώμονας των λειτουργιών της: η εξυπηρέτηση του πελάτη.
Στην περυσινή χρονιά η εταιρεία σημείωσε αύξηση 8,84% με την παραγωγή της να διαμορφώνεται στα περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ εκ των οποίων τα ενοποιημένα προ φόρων να διαμορφώνονται περίπου στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Το στοιχείο αυτό σχολίασε και ο κ. Στ. Κωνσταντάς τονίζοντας ότι ο δείκτης κερδών προς ασφάλιστρα είναι υψηλός και πως τα κεφάλαια της εταιρείας αυξήθηκαν κατά πολύ. Οι λόγοι όπως αναφέρθηκαν: το σωστό undewriting , η σωστή διαχείριση ζημιών, η επιλογή συνεργατών, κ.α.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Η εκδήλωση της ΕΥΡΩΠΗ πλαισιώθηκε από μια ολιγόλεπτη επίδειξη ιππικής δεξιοτεχνίας τριών αθλητριών -αμαζόνων- μια εκ των οποίων η Λαβίνια, κόρη του κ. Μακρόπουλου. Επίσης διακριτή και η συμμετοχή της συζύγου του Κατλίν σε όλες τις διαδικασίες της εκδήλωσης των βραβεύσεων. Η ευκρινής συναισθηματική οικογενειακή παρουσία συμπληρώθηκε από τους συνεργάτες που έλαβαν τις διακρίσεις. Οι δηλώσεις των συνεργατών ήταν περιεκτικές και ιδιαίτερα ζεστές απέναντι στην εταιρεία και τον κ. Νίκο Μακρόπουλο . Ευχαριστίες, σεμνότητα, εμπιστοσύνη ήταν αυτά που απόπνεαν τα όσα ειπώθηκαν. «Η Ευρώπη δε φοβάται, προχωρεί χωρίς σκιές, και υποστηρίζει τους συνεργάτες της και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση» είπε κάποιος συνοψίζοντας την άποψή του σε μερικές λέξεις.