Η «Ευρώπη» ασφαλίζει τον «Οθέλλο»

Τη δεύτερη καλοκαιρινή παραγωγή όπερας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ηρώδειο, «Οθέλλος», του Τζουζέππε Βέρντι, ασφάλισε η Ευρώπη Ασφαλιστική.

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αφορά στον κίνδυνο της ακύρωσης γεγονότος, συμπεριλαμβανομένων των κακών καιρικών φαινομένων.

Ο «Οθέλλος» του Βέρντι, παρουσιάζεται σε νέα σκηνοθεσία του διεθνώς καταξιωμένου σκηνοθέτη της όπερας Γιάννη Κόκκου, ενώ το έργο διευθύνει ο Μύρων Μιχαηλίδης, καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
Η πρεμιέρα του έργου είναι στις 27 Ιουλίου, ενώ παραστάσεις θα δοθούν και στις 29, 30 και 31 του μηνός.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπη ΑΕΓΑ, κ. Νικόλαος Α. Μακρόπουλος, σχολιάζοντας το νέο συμβόλαιο της εταιρείας στο χώρο της τέχνης, δήλωσε ότι «τα specialty lines αποτελούν κύριο στοιχείο διαφοροποίησης της εταιρείας, η οποία αναπτύσσεται επιτυχώς επί 45 χρόνια στην ασφάλιση εξειδικευμένων κινδύνων.
Σε αυτές περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ασφαλίσεις κινηματογραφικών, τηλεοπτικών, και άλλων καλλιτεχνικών παραγωγών, όπως η όπερα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ηρώδειο, Οθέλλος».

Σημειώνεται ότι, η Ευρώπη Ασφαλιστική ασφάλισε τις ταινίες «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη, «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή και «Επικίνδυνες μαγειρικές» του Βασίλη Τσελαμέγκο.