Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας της Υγείας «MediCare Platinum»

 Παρέχεται ποσό μέχρι και 3.500 ευρώ ετησίως για διαγνωστικές / εργαστηριακές εξετάσεις, με κάλυψη του κόστους κατά 85%. Το μόνο που απαιτείται για τις εξετάσεις είναι παραπεμπτικό από τον οικογενειακό γιατρό, είτε από το γιατρό ανάλογης ειδικότητας του συνεργαζόμενου δικτύου της MetLife Alico, για το ιατρικό θέμα που απασχολεί το παιδί.

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα ενός Ετήσιου Προληπτικού Ελέγχου Υγείας του παιδιού με συμβολική συμμετοχή € 10, χωρίς παραπεμπτικό.

Προσιτές Τιμές

Με το πρόγραμμα MediCare Platinum το παιδί δικαιούται 5 δωρεάν ιατρικές επισκέψεις ετησίως, οποιασδήποτε ειδικότητας. Πέραν των 5 επισκέψεων μέσα στο χρόνο, η MetLife Alico εξασφαλίζει ένα προνομιακό τιμολόγιο επίσκεψης σε όλο το Δίκτυο των συνεργαζόμενων γιατρών της, μόνο με € 10 ανά επίσκεψη.

Επιπλέον Υπηρεσίες

Προνομιακές υπηρεσίες οδοντιατρικής, οφθαλμολογικής, πλαστικής και επανορθωτικής
χειρουργικής φροντίδας, με ειδικές εκπτώσεις.

Πανελλήνια Κάλυψη με ένα τηλεφώνημα στο Συντονιστικό Κέντρο το οποίο δίνει πληροφορίες ανά πάσα στιγμή για τον πλησιέστερο γιατρό ή Διαγνωστικό Κέντρο.

24ωρη Εξυπηρέτηση

Για έκτακτα περιστατικά, το Συντονιστικό Κέντρο παρέχει ενημέρωση και καθοδήγηση σε θέματα υγείας ή πληροφορίες σχετικά με εφημερεύοντα Νοσοκομεία και Φαρμακεία,  24 ώρες το 24ωρο
.