Έρχεται το 3ο Συνέδριο του ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Το Συνεργατικό Σχήμα Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης «ΠΑΝΟΡΜΟΣ» ετοιμάζεται να διοργανώσει τον προσεχή Νοέμβριο, το 3ο Συνέδριό του με θέμα: “Η Τέχνη της Συνεργατικότητας: Συνδέοντας Ανθρώπους, Δημιουργώντας Αποτελέσματα”, σε συνέχεια του πρώτου που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβρη του 2019 και του περσινού που έλαβε χώρα στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη.

Στο 3ο Συνέδριο θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι ομιλητές, όπου μέσω των εισηγήσεών τους, θα εξετάσουμε πώς η Συνεργατικότητα, η Τεχνολογία και η Βιώσιμη Ανάπτυξη μπορούν να μετασχηματίσουν τον ασφαλιστικό κλάδο, ενισχύοντας την απόδοση και τις σχέσεις μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου.

Η Συνεργατικότητα με Ίσους Όρους πρέπει να αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση. Μέσα από τη στενή συνεργασία μεταξύ Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, διασφαλίζεται η καλύτερη εξυπηρέτηση και η αύξηση της αξιοπιστίας. Στο συνέδριο θα εξεταστούν οι τρόποι με τους οποίους η συνεργασία αυτή μπορεί να ενισχυθεί και να επεκταθεί μέσω της ανταλλαγής γνώσεων και της δημιουργίας δικτύων που διευκολύνουν την καλύτερη κατανόηση των αναγκών των πελατών και των προκλήσεων της αγοράς.

Η Τεχνολογία αποτελεί εργαλείο για την εξέλιξη της Διαμεσολάβησης, έχει ήδη αλλάξει το τοπίο της ασφαλιστικής αγοράς, επιτρέποντας νέες μορφές επικοινωνίας και διαχείρισης των πελατειακών σχέσεων. Το συνέδριο θα αναδείξει πώς σύγχρονες τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη, μπορούν να υποστηρίξουν τη βελτιστοποίηση των ασφαλιστικών διαδικασιών, την αυτοματοποίηση και την ταχύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξετάσουν πώς οι τεχνολογικές καινοτομίες μπορούν να ενισχύσουν την αποδοτικότητα των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες στον κλάδο.

Η Βιώσιμη Ανάπτυξη είναι πλέον αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής του ΠΑΝΟΡΜΟΥ και θα πρέπει να είναι και του συνόλου της ασφαλιστικής αγοράς. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν πρακτικές που συμβάλλουν στη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της αγοράς, όπως η ενσωμάτωση περιβαλλοντικών, κοινωνικών και εταιρικών κριτηρίων (ESG) στις ασφαλιστικές διαδικασίες. Η βιώσιμη ανάπτυξη δεν αφορά μόνο την κοινωνική ευθύνη, αλλά και τη δημιουργία ενός πιο ανθεκτικού και προσαρμοστικού κλάδου, που μπορεί να ανταποκριθεί σε ραγδαίες αλλαγές και νέες προκλήσεις.

Το 3ο Συνέδριο του ΠΑΝΟΡΜΟΥ αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς για την ασφαλιστική αγορά. Με επίκεντρο τη Συνεργατικότητα, την Τεχνολογία και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, το συνέδριο θα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και ευκαιρίες δικτύωσης σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, παρέχοντας τα εργαλεία για την εξέλιξη και την ενίσχυση της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

 

Κλήμης Δημαρχιάδης

Πρόεδρος Cluster Panormos