Τ. Hλιακόπουλος, Interamerican: Το καλύτερο προϊόν είστε εσείς

Ελενα Ερμείδου

Πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Interamerican έδωσε ο Γιάννης Καντώρος, διευθύνων σύμβουλος της Ασφαλιστικής, ευχαριστώντας τους για την παραμονή της Interamerican στην κορυφή της ασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα.

Η κορυφή

«Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχημένη χρονιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ, η Interamerican ήταν στην κορυφή, ένα μέρος που μας αρέσει και έχουμε συνηθίσει να είμαστε», είπε ο Γιάννης Καντώρος, απευθυνόμενος στους προσκεκλημένους, στην εκδήλωση των μεγάλων βραβεύσεων στο Ζάππειο Μέγαρο.

Οι άνθρωποι

Ένα πολύ σημαντικό δείγμα αναγνώρισης της συμβολής των συνεργατών της Interamerican κατέθεσε ο Τάσος Ηλιακόπουλος, γενικός διευθυντής στην Interamerican. Ξεχώρισε την πρόσθετη αξία που δίνουν οι άνθρωποι στην πώληση ενός ασφαλιστικού προϊόντος, δηλώνοντας ότι «το καλύτερο προϊόν είναι αυτό που έχει τον καλύτερο ασφαλιστή, άρα το καλύτερο προϊόν είστε εσείς».

«6.900 μεταφορές με ασθενοφόρο, 530.000 περιστατικά οδικής βοήθειας, 123 αερομεταφορές, και όλα αυτά με τα δικά μας μέσα, όλα αυτά με τα επιπλέον 250 εκατομμύρια που δώσαμε στους πελάτες», ανέφερε στην σύντομη ομιλία του ο Τάσος Ηλιακόπουλος, συνοψίζοντας σε αριθμούς τα αποτελέσματα.

Η τοποθεσία

Το Ζάππειο Μέγαρο ήταν το σημείο που επέλεξε η Interamerican να βραβεύσει το δίκτυο της.

«Το Ζάππειο είναι  το πρώτο κτίριο στον κόσμο που αφιερώθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το επιλέξαμε ως Interamerican για να βραβεύσουμε τους καλύτερους των πωλήσεων μας, όπου με τις αξίες τους και την ομαδικότητα τους, προσφέρουν κάθε στιγμή περισσότερα στους πελάτες μας» τόνισε, εξηγώντας τον λόγο επιλογής της συγκρεκριμένης τοποθεσίας ο Στέφανος Φαλκονάκης Group Marketing Leader.