back to top
29.4 C
Athens
Κυριακή 6 Ιουλίου 2025

Η Anras P.C. γιόρτασε την αποκλειστική εκπροσώπηση της Abelica Global στην Ελλάδα

Η Anras P.C. γιόρτασε στις 20/6/2024 στην Κηφισιά, την αποκλειστική εκπροσώπηση της Abelica Global στην Ελλάδα, του κορυφαίου παγκόσμιου παρόχου αναλογιστικών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 1990 και έχει παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες με περισσότερους από 1.000 αναλογιστές.

Την παρουσία τους έδωσαν περισσότερα από 80 στελέχη από Ασφαλιστικές και Ελεγκτικές Εταιρείες, από Ασφαλιστικά Ταμεία, Νοσοκομεία, Εταιρείες Επενδύσεων αλλά και Εταιρείες από διάφορους άλλους κλάδους.

- Advertisement -

Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο κος Raymond Aguilera, Chair της Abelica Global από το Σικάγο της Αμερικής. Ο κος Raymond Aguilera είναι Partner στην October Three, η οποία είναι μέλος επίσης της Abelica Global και από τους σημαντικότερους διαχειριστές Πλάνων Καθορισμένων Παροχών στην Αμερική με παρουσία σε Chicago, Boston, Dallas, Denver, Jacksonville, Los Angeles, New York και San Francisco.

- Advertisement -

Ο κος Raymond Aguilera τόνισε τον πραγματικά παγκόσμιο χαρακτήρα της Abelica Global, που όμως διακρίνεται από άμεση και τακτική επικοινωνία και όχι από απλά μια λίστα διευθύνσεων email, καθώς οι καλές συνεργασίες ξεκινούν με καλές προσωπικές σχέσεις.

Επίσης, υπογράμμισε πως η κουλτούρα της Abelica Global είναι κοινή και εκπροσωπείται από τη φράση «humble, hungry and smart», γιατί οι άνθρωποι που είναι ταπεινοί εστιάζουν στην επιτυχία της ομάδας και όχι στα προσωπικά τους ενδιαφέροντα. Οι άνθρωποι που πεινούν οδηγούνται να αναζητήσουν περισσότερη δουλειά και υπευθυνότητα. Και οι άνθρωποι που είναι έξυπνοι, έχουν κοινή λογική όταν πρόκειται να ασχοληθούν με ανθρώπους και καταλαβαίνουν από πού προέρχονται οι άλλοι.

Επομένως, ανεξάρτητα τον κλάδο και το έργο, τα ζητούμενο είναι πάντα το εξαγόμενο μιας εργασίας να είναι «error-free» δηλαδή τεχνικά άρτιο, «on time» δηλαδή στον απαιτούμενο χρόνο και «by nice people», εφιστώντας την προσοχή στη σημασία της συνεργασίας με ανθρώπους εμπιστοσύνης που ακούν και που επικοινωνούν με ευθύτητα, ειλικρίνεια και σεβασμό.

Στο καλωσόρισμά της η κα Μαριάννα Ανυφαντή σημείωσε πόσα πολλά έχει πετύχει η Anras και τόνισε τα οφέλη που φέρνει η Abelica Global σε κάθε μία συνεργασία, αναφέροντας ως τα τρία πιο σημαντικά σημεία:

▪ τη διεθνή γνώση και εμπειρία που η Abelica Global διαθέτει,
▪ τη συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση που απαιτεί από τα μέλη της και
▪ τη διαφανή προσέγγιση που ακολουθεί αναρτώντας στο website της, υποθέσεις και μεθοδολογίες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Γ. Καντώρος: Η Interamerican βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της ιστορίας της

Με μια ξεχωριστή γιορτή στο Μουσείο Βορρέ, η Interamerican βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες των Δικτύων Πωλήσεων

Ανακοίνωση για την εταιρεία «INSURANCE JSC DALLBOGG: LIFE AND HEALTH»

Σε συνέχεια του από 13.06.2025 Δελτίου Τύπου της Τράπεζας της Ελλάδος, διά του οποίου ανακοινώθηκε, με απόφαση της Επιτροπής Χρηματοοικονομικής

Eurolife FFH: νέα συνεργασία με τη LIMRA για την εκπαίδευση των συνεργατών της

Για τη Eurolife FFH, μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd, αξία έχει να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους συνεργάτες της, γι’ αυτό και έχει δεσμευτεί

H ΕΣΑΠΕ για τις εκπτώσεις σε ασφαλιστήρια υγείας

Το ΔΣ της ΕΣΑΠΕ δέχθηκε πρόσφατα τον προβληματισμό και την ανησυχία μελών του, σχετικά με έκπτωση, σε ασφάλιστρα ατομικών

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Kβαντική υπολογιστική: Με 3 τρόπους απειλεί την παγκόσμια κυβερνοασφάλεια

Ευάλωτα τα οικονομικά, κυβερνητικά και εταιρικά δεδομένα χωρίς διεθνή συντονισμό και έγκαιρες αναβαθμίσεις υποδομών, προειδοποιεί η Kaspersky

Γ. Καντώρος: Η Interamerican βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της ιστορίας της

Με μια ξεχωριστή γιορτή στο Μουσείο Βορρέ, η Interamerican βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες των Δικτύων Πωλήσεων

12η Eθελοντική Aιμοδοσία: Ο Πάνορμος δείχνει τι σημαίνει αλληλεγγύη στην πράξη!

Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 12η Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργάνωσε ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ, στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Λαϊκού Νοσοκομείου.

Ανακοίνωση για την εταιρεία «INSURANCE JSC DALLBOGG: LIFE AND HEALTH»

Σε συνέχεια του από 13.06.2025 Δελτίου Τύπου της Τράπεζας της Ελλάδος, διά του οποίου ανακοινώθηκε, με απόφαση της Επιτροπής Χρηματοοικονομικής

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στο 11th MedTech Conference!

Η αγορά των ιατροτεχνολογικών προϊόντων περνά μια κρίσιμη καμπή – με τις μεταρρυθμίσεις στο ΕΣΥ, τις θεσμικές παρεμβάσεις και τις χρόνιες προκλήσεις