Β.Χρηστίδης, CEO Allianz: Θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας, θα είμαστε νικητές

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι, από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου, αποτελούν πόλο έλξης για κάθε φίλαθλο στον κόσμο.

Ένας από τους ισχυρούς partner του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος είναι και η Allianz.

Στο πλαίσιο αυτό η Allianz διοργάνωσε στην Ελλάδα την παρουσία για την Olympic Day με εκλεκτούς καλεσμένους, στηρίζοντας ένθερμα τους αθλητές των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Ο CEO της Allianz, κ. Βασίλης Χρηστίδης, μίλησε από το βήμα της Olympic Day για την εταιρεία που έχει ως στόχους τη βελτίωση της επικοινωνίας εσωτερικά και εξωτερικά, όπως και την ολοκλήρωση της ενοποίησης-μετασχηματισμού (με την Ευρωπαϊκή Πίστη).

“Θα τα καταφέρουμε Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση, αλλά πάνω από όλα έχουμε τη θέληση.

Για να είμαστε νικητές πρέπει να έχουμε δεξιότητες για το δικό μας… άθλημα πρέπει να έχουμε: συνεργασία και ομαδικότητα, αποφασιστικότητα στην εξεύρεση λύσεων, προσαρμοστικότητα, ολοκλήρωση πλάνου της συγχώνευσης.

Αν τα κάνουμε όλα αυτά θα συνεχίσουμε να είμαστε νικητές.

Ο ρόλος του CEO είναι μεν μοναχικός, αλλά το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η ομάδα με τη οποία πλαισιώνεται. 

Εγώ προσωπικά πιστεύω στην νοοτροπία της ομάδας και εκτιμώ ότι είναι ο βασικός πυρήνας κάθε οργανισμού. Όσο πιο ενωμένη είναι η ομάδα, όσο πιο ξεκάθαροι οι στόχοι, τόσο  πιο επιτυχημένη θα είναι η ομάδα και κατ’ επέκταση και ο οργανισμός.

Οπότε, αν είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας και χρησιμοποιήσουμε τις δεξιότητες που αναφέραμε θα είμαστε νικητές όλοι μαζί”.

συντονίστρια της Olympic Day η Δώρα Παντέλη