Σαρώνει το βιβλίο “Το Οικοσύστημα της Επαγγελματικής Ασφάλισης στην Ελλάδα”

Εξαντλήθηκε η πρώτη εκδοθείσα σειρά του βιβλίου «Το Οικοσύστημα της Επαγγελματικής Ασφάλισης στην Ελλάδα: Προκλήσεις και Προοπτικές Ανάπτυξης του 2ου Πυλώνα Ασφάλισης».
Σε διάστημα μικρότερο των 2 μηνών, η πρώτη εκδοθείσα σειρά αντιτύπων του βιβλίου του Δρ. Χρήστου Π. Νούνη με τίτλο «Το Οικοσύστημα της Επαγγελματικής Ασφάλισης στην Ελλάδα: Προκλήσεις και Προοπτικές Ανάπτυξης του 2ου Πυλώνα Ασφάλισης», του πρώτου ολοκληρωμένου συγγραφικού πονήματος στην χώρα μας που είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στον θεσμό της Επαγγελματικής Ασφάλισης, εξαντλήθηκε λόγω της μεγάλης ζήτησης που εκδηλώθηκε, τόσο απευθείας στον εκδοτικό οίκο, όσο και στα κατά τόπους βιβλιοπωλεία.
Οι Εκδόσεις Παπαζήση προχώρησαν σε ανατύπωση του βιβλίου με σκοπό να καλυφθεί η μεγάλη αυτή ζήτηση, διασφαλίζοντας παράλληλα την απαιτούμενη επάρκεια ώστε αυτό να συνεχίσει να διατίθεται απρόσκοπτα προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Και όλα αυτά, εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης της πρώτης εκδήλωσης παρουσίασης του βιβλίου την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024!