Το “ευχαριστώ” του Δ. Σαράντη στις ασφαλιστικές για την κάλυψη των καταστροφών από τον Daniel

Mε μία επιστολή, ο πρόεδρος της εταιρείας “Ελληνικά Γαλακτοκομεία”, Δημήτριος Σαράντης εκφράζει τις ευχαριστίες του στο ασφαλιστικό σχήμα που επέδειξε “γρήγορα αντανακλαστικά και στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας” στην κάλυψη των καταστροφών από την κακοκαιρία Daniel.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

Με το παρόν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις ασφαλιστικές εταιρείες « Interamerican ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.», η οποία είχε τη μεγαλύτερη συμμετοχή (40%) και τη συνολική ευθύνη συντονισμού της αποζημίωσης, «Generali HELLAS ΑΑΕ» (30.5%), «Εθνική Ασφαλιστική.» (19%), «AIG EUROPE SA» (6.5%) και «INTERASCO Α.Ε.Γ.Α.» (4%). Όλες οι εταιρίες επέδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας. Οι εκπρόσωποι και οι εντεταλμένοι σύμβουλοί τους με ενσυναίσθηση και επαγγελματική ηθική δρομολόγησαν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποζημιωθούμε το ταχύτερο δυνατόν και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα άμεσα.

Επιπλέον, ευχαριστούμε τους πραγματογνώμονες κ.κ. Βασίλειο Βήχα (ΜΕΝΤΩΡ Α.Ε.) και Ηλία Γαλάνη (ΠΑΣΚΑΛ & ΣΤΡΑΤΗΣ) για την αγαστή συνεργασία και την ταχύτητα με την οποία ολοκλήρωσαν το έργο τους.

Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους κ.κ. Κωνσταντίνο και Στέλιο Κροκιδά ( PENCO INSURANCE BROKERS) και στον κ. Δημήτρη Βαρδούλη (ΒΑΡΔΟΥΛΗ Ε.Ε.) τόσο για τον συντονισμό και διαχείριση της ζημιάς αλλά και τη συνδρομή τους κατά τη σύναψη της ασφαλιστικής σύμβασης,  καθώς επίσης και στον κ. Δημήτρη Καράμπελα, Σύμβουλο Ζημιών, ο οποίος στάθηκε αρωγός μας στη διαδικασία αυτή”.