O Όμιλος Ιντρακόμ επιδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης

Η «ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» ιδρύθηκε το έτος 1985 και από την ίδρυσή της έχει πάντα κερδοφόρα αποτελέσματα.

Ο Όμιλος Ιντρακόμ επιδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης, μετά την απόφαση να επενδύσει στη δύναμη της ελληνικής εταιρείας «ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ», με 46,5 εκατ. ευρώ.

Μega-deal: H Intracom Holdings εξαγοράζει την ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. 4 οι βασικοί όροι

Υπό το νέο επιχειρηματικό σχήμα, ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος ως CEO της εταιρείας, με 40 χρόνια επιτυχούς σταδιοδρομίας στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, είναι ο εγγυητής μίας νέας εποχής, ώστε να παραμείνει ηγέτιδα δύναμη στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Με αφορμή την ανακοίνωση της Δεσμευτικής Συμφωνίας ανάμεσα στον Όμιλο Intracom και την Ευρώπη Ασφαλιστική, ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση που δημοσίευσε πρώτο το I.W.:

Χαίρομαι ειλικρινά που μετά από 40 χρόνια επιτυχούς σταδιοδρομίας στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική μου διαδρομή και θα ενώσω τις δυνάμεις μου με τον Όμιλο Ιντρακόμ και τον Πρόεδρό της, κ. Σωκράτη Κόκκαλη, έναν άνθρωπο τον οποίο θαύμαζα όλα τα χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας, διότι τον θεωρώ από τους πλέον επιτυχημένους, ευφυείς και χαρισματικούς Έλληνες επιχειρηματίες, και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του τόσο προς την «ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ», όσο και σε εμένα προσωπικά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, θερμά τον κ. Δημήτρη Θεοδωρίδη, όλους τους συνεργάτες του Ομίλου Ιντρακόμ και ιδιαίτερα τους κ.κ. Δημήτρη Κλώνη και Γιάννη Παπαβασιλείου για την πολύτιμη βοήθειά τους στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, καθώς και τους συμβούλους μου «Deloitte» και «KLC Δικηγορική Εταιρεία».

Η «ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» ιδρύθηκε το έτος 1985 και από την ίδρυσή της έχει πάντα κερδοφόρα αποτελέσματα. Διατηρεί υψηλότατους δείκτες φερεγγυότητας, γεγονός που την κατατάσσει στις πλέον αξιόπιστες και φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρείες.

Με την υπογραφή της σημερινής Δεσμευτικής Συμφωνίας, ο Όμιλος Ιντρακόμ επιδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στο θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης, καθώς επιλέγει να συμμετάσχει σε μια υγιή και αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία πορεύεται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με επιτυχία, συνέπεια και αξιοπιστία για 40 συναπτά έτη.

Θεωρώ ότι η απόφαση του Ομίλου Ιντρακόμ να επενδύσει στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης θα αποδειχθεί άκρως επιτυχημένη, καθώς τα επόμενα έτη προβλέπεται ότι τα ασφάλιστρα θα αυξηθούν από το ποσοστό του 2,5% του ΑΕΠ που βρίσκεται σήμερα στο ποσοστό του ευρωπαϊκού μέσου όρου, δηλαδή στο 8% – 10% του ΑΕΠ.

Θα ήθελα στο σημείο αυτό να διαβεβαιώσω τους πελάτες και τους συνεργάτες μας ότι, τόσο η «ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» όσο κι εγώ προσωπικά, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο τους και ικανοποιώντας τις ανάγκες τους.

Υπό το νέο επιχειρηματικό σχήμα, υπόσχομαι, ως CEO της εταιρείας, ότι θα καταβληθεί από όλους κάθε δυνατή προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών της «ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ»  καθιστώντας την ηγέτιδα δύναμη στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά.