Γ. Ζερβουδάκης: “Χωρίς το εταιρικό δίκτυο, εταιρική στρατηγική δεν υφίσταται.

Mε ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Βραδιά Βραβεύσεων και απολογισμού της Επιθεώρησης Χρυσολόγου την Τρίτη, στο ξενοδοχείο Athens Marriott.

Kατά τη διάρκεια της βραδιάς, τον λόγο έλαβε ο κ.  Γιώργος Ζερβουδάκης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Εθνική Ασφαλιστική, καλώντας τους επαγγελματίες να συνεχίσουν να έχουν στο επίκεντρο της καθημερινής δραστηριότητάς τους μια πελατοκεντρική προσέγγιση ολιστικής κάλυψης των πελατών.

Αναλυτικά:

Eίμαστε εδώ για να χειροκροτήσουμε αυτούς που διακρίθηκαν, που προόδευσαν και πρώτα από όλα για να τους χειροκροτήσουν οι συνάδελφοί τους. Και να τους χειροκροτήσουμε κι εμείς από τον διοικητικό μηχανισμό και μέσα από αυτό το χειροκρότημα να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια που καταβάλουν όλοι για να πετυχαίνουν αυτά τα εντυπωσιακά νούμερα.

Κάνουμε μια ιδιαίτερη δουλειά, μια απαιτητική δουλειά που απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες που απαντούν σε αυτές τις ιδιαίτερες απαιτήσεις. Είναι όμως και μια ωρία δουλειά, υπηρετούμε μια ωραία ιδέα, την ασφαλιστική ιδέα και είμαστε υπερήφανοι για αυτό γιατί υπηρετούμε αυτή καθ΄αυτή την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Εκτός και από ωραία είναι και μια επιβεβλημένη ιδέα. Ξέρουμε καλά ότι χωρίς ασφαλιστήριο Ζωής κανείς Έλληνας σήμερα δεν μπορεί ούτε να ζήσει πολύ, ούε λίγο, ούτε να αρρωστήσει. Ποιος θα αναλάβει τα παιδιά του, ποιος θα μεγαλώσει τα παιδιά του, ποιος θα τους σταθεί, ποιος θα τους εξασφαλίσει ανθρώπινα γηρατειά; Το ίδιο συμβαίνει και στις γενικές ασφαλίσεις. Ποιος θα του εξασφαλίσει τα περιουσιακά του στοιχεία αν δεν είναι ασφαλισμένα;

Οι εικόνες που βλέπουμε από γεγονότα φυσικών καταστροφών δεν αφήνουν περιθώρια σε κανέναν για αντιρρήσεις, ούτε στους ανθρώπους του μεροκάματου ούτε όμως και στους ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου που οφείλουν να εξασφαλίσουν την επόμενη μέρα της επιχείρησής τους.

Στο επίκεντρο της εταιρικής μας στρατηγικής είναι μια ολιστική προσέγγιση των ασφαλιστικών αναγκών, end-to-end. Δράττομαι της ευκαιρίας να καλέσω και εσάς να συνεχίσετε να έχετε στο επικεντρο της καθημερινής δραστηριότητάς σας αυτή την πελατοκεντρική προσέγγιση ολιστικής κάλυψης των πελατών μας. Γιατί το επίκεντρο της εταιρικής στρατηγικής πρέπει να ταυτίζεται με το επίκεντρο της δραστηριότητας του εταιρικού δικτύου. Γιατί χωρίς το εταιρικό δίκτυο, εταιρική στρατηγική δεν υφίσταται.

Είμαι πολύ αισιόδοξος για τα πράγματα που κάνουμε μαζί, το εισέπραξα με τις πρώτες συναντήσεις με τους επιθεωρητές και τους διευθυντές των υποκαταστημάτων που είχαμε συνάντηση χθες, το γνωρίζω από την τεράστια δυναμική που έχει το brand της Εθνικής Ασφαλιστικής όλα αυτά τα 27 χρόνια που είμαι στην αγορά και πρόλαβα σε 2-3 εβδομάδες να το αφουγκραστώ από τους συναδέλφους μου στον διοικητικό μηχανισμό, ότι είμαστε όλοι αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να υπηρετήσουμε και να εξυπηρετήσουμε το εταιρικό δίκτυο και τους ασφαλισμένους μας, μα πάνω από όλα εσάς,να το κάνουμε καλύτερα και ταχύτερα.