Συνέδριο Δικτύου Πωλήσεων NN Hellas: «Καλλιεργούμε το αύριο, σήμερα!»

Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» το Ετήσιο Συνέδριο του Δικτύου Πωλήσεων της NN Hellas.

Με κεντρικό μήνυμα «Καλλιεργούμε το αύριο, σήμερα!», οι άνθρωποι της εταιρίας γιόρτασαν τα αποτελέσματα και τα επιτεύγματα του 2023.

Το συνέδριο ξεκίνησε με την ομιλία της Πρόεδρου Δ.Σ. & Διευθύνουσας Συμβούλου της ΝΝ Hellas, κας Φιλίππας Μιχάλη, η οποία, κάνοντας έναν απολογισμό της πρώτης χρονιάς ως επικεφαλής της εταιρίας, συνεχάρη τα στελέχη και τους συνεργάτες για την εξαιρετική τους απόδοση σε μία περίοδο μάλιστα, κατά τη διάρκεια της οποίας χρειάστηκε να ολοκληρωθεί και η ενοποίηση των εταιριών. «Το κυριότερο όμως επίτευγμά μας είναι οι δείκτες που αφορούν στους ασφαλισμένους και τις ασφαλισμένες μας, καθώς το 2023 αποδώσαμε περισσότερα από 650 εκατομμύρια σε αποζημιώσεις, ενώ παράλληλα παραμένουμε για ακόμη μία χρονιά πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς στον δείκτη NPS που μετρά την ικανοποίηση των πελατών μας». Για το μέλλον, τόνισε πως, στόχος της NN Hellas είναι η διατήρηση και διεύρυνση της ηγετικής της θέσης, ως αποτέλεσμα συνεχούς προσπάθειας εξέλιξης και βελτίωσης. Η εμπειρία του πελάτη παραμένει προτεραιότητα και ενισχύεται, μέσω της απλοποίησης διαδικασιών, της χρήσης της τεχνολογίας, αλλά και μέσω της ικανότητας της NN Hellas και των στελεχών της να «διαβάζουν» και να προσαρμόζονται στο διαρκώς μεταβαλλόμενο εξωτερικό περιβάλλον. Όπως σημείωσε, «Θέλουμε να είμαστε η ασφαλιστική εταιρεία που θα ζητούν οι Έλληνες καταναλωτές και θα παραμένει ηγέτης σε είκοσι χρόνια από τώρα. Λαμβάνουμε αποφάσεις σήμερα που θα καθορίσουν την επαγγελματική πορεία των συναδέλφων μας σε 20 χρόνια. Καλλιεργούμε το αύριο, σήμερα!».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Gabor Szegedi, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής NN Hellas, ο οποίος παρουσίασε τα οικονομικά αποτελέσματα του 2023. Ξεκίνησε λέγοντας ότι: «Το 2023 ήταν μια χρονιά περαιτέρω αύξησης των αποτελεσμάτων μας και περαιτέρω σταθεροποίησης της οικονομικής θέσης της εταιρίας», ενώ σημείωσε πως ο δείκτης φερεγγυότητας (Solvency Ratio) έφτασε στο 181%. «Οι νέες πωλήσεις αυξήθηκαν από 112 εκατομμύρια ευρώ το 2022 σε 119 εκατομμύρια το 2023» συνέχισε, ζητώντας παράλληλα απ’ το κοινό του Συνεδρίου να συνεχίσουν δυναμικά, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, ο κ. Διονύσης Νοδάρος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων NN Hellas, ανακοίνωσε πως η εταιρία πέτυχε τον πρώτο της στόχο, καθώς με 882 εκατομμύρια ευρώ εγγεγραμμένα ασφάλιστρα το 2023, αποκλειστικά στον κλάδο ζωής και υγείας, είναι αναμφισβήτητα ο ηγέτης στην ιδιωτική ασφάλιση. Παράλληλα, όπως σημείωσε, η νέα παραγωγή για το πρώτο 4μηνο του 2024 βρίσκεται ήδη 30% πάνω σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Στη συνέχεια εξήγησε πώς οι νέες τεχνολογίες, που εντάσσονται σταδιακά – όλο και περισσότερο – σε όλους τους τομείς λειτουργίας της εταιρίας, θα διευκολύνουν την καθημερινή εργασία όλων, χωρίς, σε καμία περίπτωση, να παρακάμπτεται ο ανθρώπινος παράγοντας. Ολοκλήρωσε τον λόγο του λέγοντας ότι «Δεν θα ακολουθήσουμε κανέναν – θα χαράξουμε το δικό μας μονοπάτι, θα αφήσουμε στην αγορά το δικό μας αποτύπωμα, γιατί αυτό κάνουν οι πραγματικοί ηγέτες! Το μέλλον είναι εδώ και το καλλιεργούμε σήμερα!»

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη, η οποία είχε την ευκαιρία να συζητήσει επί σκηνής με την κα Χριστίνα Λεϊμονή, Chief Operating Officer της Microsoft σε Ελλάδα & ΝΑ Ευρώπη, για τις κρίσιμες αλλαγές που θα φέρει το GenerativeAI στις υπηρεσίες και ειδικότερα στον κλάδο της Ασφάλισης, πάντα προς όφελος του πελάτη. Η κα Λεϊμονή στάθηκε επίσης στην αναγκαιότητα της εκπαίδευσης σε αυτό, τονίζοντας παράλληλα και τη σημασία της ορθής και βιώσιμης χρήσης των τεχνολογικών εργαλείων, που σε μεγάλο βαθμό αφορά στην ισορροπία μεταξύ ανθρώπινου παράγοντα και τεχνολογίας.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου που παρακολούθησαν συνεργάτες της εταιρίας απ’ όλη την Ελλάδα, βραβεύτηκαν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές με τις σημαντικότερες επιδόσεις το 2023 και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, στοχεύοντας σε ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα το 2024.

Διαβάστε επίσης:

NN Hellas: Το όραμα 20ετίας, οι άμεσες αποζημιώσεις και τα νέα ρεκόρ