Προστιθέμενη αξία το Συνέδριο-Θεσμός για την Επαγγελματική Ασφάλιση

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 5o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης #ocin24 με τίτλο: «Μετάβαση στο νέο θεσμικό περιβάλλον της Επαγγελματικής Ασφάλισης: Προκλήσεις και Προοπτικές».

Στόχος του η καταγραφή και αποκωδικοποίηση των τελευταίων εξελίξεων που έλαβαν χώρα το προηγούμενο έτος σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο στον θεσμό της επαγγελματικής ασφάλισης αλλά και του εγχώριου συνταξιοδοτικού-ασφαλιστικού συστήματος γενικότερα.

Το 5ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης (#ocin24) διοργάνωσαν η Ελληνική Ένωση Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) και η ethosEVENTS, εταιρεία του ομίλου ethosGROUP, σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal insuranceworld.gr.

Ο Δρ. Χρήστος Π. Νούνης, Πρόεδρος, Ελληνική Ένωση Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) & Πρόεδρος, Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπουργείου Οικονομικών (ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ) πριν την διεξαγωγή του δήλωσε στην κάμερα του I.W.

“Για 5η συνεχή χρονιά διεξάγεται το Συνέδριο αυτό που έχει καταστεί θεσμός στον κλάδο της επαγγελματικής ασφάλισης. Έχουμε ένα πολυθεματικό συνέδριο με πάνω από 50 ομιλητές και πάνελ που θα αναλύσουν την τρέχουσα κατάσταση των ΤΕΑ, στο πλαίσιο της ψήφισης του νέου θεσμικού πλαισίου” δήλωσε άλλων ο κ. Νούνης.

5ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης_Σύντομη Δήλωση: Χρήστος Νούνης, Πρόεδρος ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α. & Πρόεδρος Δ.Σ. Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ from ethosMEDIA SA on Vimeo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*