Business Banking Υγεία | Πρόγραμμα για τους επαγγελματίες του κλάδου της υγείας

Η Eurobank στηρίζει διαχρονικά επαγγελματίες και επιχειρήσεις, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εκάστοτε κλάδου, προσφέροντας λύσεις στις πραγματικές τους ανάγκες. Πλέον, εστιάζει και στον χώρο της υγείας και εγκαινιάζει το νέο Πρόγραμμα Business Banking Υγεία, με στόχο την επιχειρηματική ανάπτυξη και τη διαχείριση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κλάδος στη μεταπανδημική εποχή. Το Business Banking Υγεία απευθύνεται σε περισσότερους από 100.000 επαγγελματίες και επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, που εντάσσονται στον κλάδο υγείας, ειδικότερα σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, ιδιωτικά ιατρεία, πολυϊατρεία, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, εργαστήρια και φαρμακεία. Το Πρόγραμμα σχεδιάστηκε με βάση τα συναλλακτικά χαρακτηριστικά, το προφίλ και τις ανάγκες των επαγγελματιών του κλάδου, προσφέροντας διαφοροποιημένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη. Στόχος του Προγράμματος είναι ο επαγγελματίας να έχει πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη δέσμη λύσεων, προκειμένου να αναπτυχθεί επιχειρηματικά, μέσω χρηματοδότησης με ευνοϊκή τιμολόγηση και απλοποιημένες διαδικασίες έγκρισης, αξιοποιώντας έξυπνες συναλλακτικές λύσεις στην καθημερινή λειτουργία της επιχείρησής του, να ανανεώσει ή να αποκτήσει επαγγελματικό εξοπλισμό με ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης και να εκσυγχρονιστεί ψηφιακά, αξιοποιώντας τα ενεργά αναπτυξιακά προγράμματα και υπηρεσίες από συνεργαζόμενες τρίτες εταιρείες.

Εξειδικευμένες λύσεις σε 7 άξονες

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού και της δημιουργίας κλαδικών προγραμμάτων – οικοσυστημάτων, το Business Banking Υγεία, μέσω μιας ολοκληρωμένης δέσμης τραπεζικών και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, παρέχει αναπτυξιακή προοπτική και λύσεις για τον ανταγωνιστικό κλάδο των υπηρεσιών Υγείας και τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του.

Μέσω του Προγράμματος παρέχεται πρόσβαση σε επιλογές για:

  • Χρηματοδότηση | Νέα εξειδικευμένα χρηματοδοτικά προϊόντα για κεφάλαιο κίνησης ή/και αγορά ιατρικού εξοπλισμού, σε υφιστάμενους και νέους επαγγελματίες υγείας. Παρέχονται δυνατότητες «Leasing», χορήγηση εταιρικής πιστωτικής κάρτας με ευνοϊκούς όρους, καθώς και η ευέλικτη χρηματοδοτική λύση POS Cash Advance, που μετατρέπει το POS του επαγγελματία σε εργαλείο χρηματοδότησης με προνομιακή τιμολόγηση, αξιοποιώντας τις καθημερινές εισπράξεις.
  • Αναπτυξιακά Προγράμματα | Πλήρες πλαίσιο υπηρεσιών υποστήριξης των επιχειρήσεων σε όλα τα στάδια συμμετοχής τους σε αναπτυξιακά προγράμματα μέσω του Eurobank Ανάπτυξη.
  • Καταθέσεις | Προνομιακό επιτόκιο στον επαγγελματικό λογαριασμό όψεως και σημαντικές εκπτώσεις στο πακέτο Advanced for Business για εξοικονόμηση χρημάτων στις τραπεζικές συναλλαγές.
  • Έξυπνες λύσεις για τις καθημερινές συναλλαγές των επιχειρήσεων | Διευκόλυνση εισπράξεων αξιοποιώντας καινοτόμα εργαλεία με τη χρήση σύγχρονων POS τερματικών για τον φυσικό χώρο των επιχειρήσεων, υπηρεσίες για το ηλεκτρονικό κατάστημα, και λύσεις όπως το Smart POS app, της εταιρείας Worldline Greece. Επιπλέον, παρέχεται δυνατότητα άμεσης είσπραξης πληρωμών από το κινητό, με το IRIS Payments Business, μέσω του Eurobank Mobile App.
  • Μισθοδοσία Προσωπικού | Προνομιακό επιτόκιο στο λογαριασμό μισθοδοσίας και σημαντικά προνόμια σε υπηρεσίες και προϊόντα της Τράπεζας.
  • Ασφαλιστικά Προγράμματα | Ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλισης από την Eurolife FFH για την προστασία των επιχειρήσεων από απρόοπτα περιστατικά και cyber κινδύνους, καθώς και ομαδικά ασφαλιστικά προγράμματα για το προσωπικό της επιχείρησης, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με επιπλέον παροχές και προνόμια ασφάλισης.
  • Συνεργασία με τρίτες εταιρείες | Αναβάθμιση επιχειρήσεων μέσω συνεργασιών με εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, εξασφαλίζοντας προνόμια και εκπτώσεις για την απόκτηση/ανανέωση ιατρικού εξοπλισμού, δημιουργία και ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος και άλλες υπηρεσίες ψηφιακής αναβάθμισης.

Για την προβολή του Προγράμματος πραγματοποιούνται μια σειρά από ενημερωτικές εκδηλώσεις. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ._

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*