Η Designia Insurance Brokers στο πλευρό της ΑΜΚΕ «Δείπνο Αγάπης» για ακόμα μια φορά 

Μέσα από την εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρείας στην προσφορά γευμάτων προς άστεγους συνανθρώπους μας

Σε μια ξεχωριστή εθελοντική δράση έλαβαν μέρος το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου το βράδυ οι εργαζόμενοι της Designia Insurance Brokers, συμμετέχοντας στην προσφορά γευμάτων προς τους άστεγους συνανθρώπους μας, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Δείπνο Αγάπης». Μέσα από μια κίνηση που αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της εταιρείας στην κοινωνική προσφορά και τις δράσεις αλληλεγγύης, τα στελέχη της Designia Insurance Brokers βρέθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και μαζί με τα μέλη της ομάδας του «Δείπνου Αγάπης» πρόσφεραν μερίδες φαγητού αλλά και θαλπωρή σε εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο, μέσα από μια δίωρη περιπατητική διαδρομή.

Η πρωτοβουλία της Designia Insurance Brokers ήρθε σαν συνέχεια της προσφοράς περισσότερων από 2.100 γευμάτων αγάπης που ανακοίνωσε η εταιρεία τα περασμένα Χριστούγεννα, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της. Ήταν η δεύτερη συνεχής χρονιά που η Designia Insurance Brokers στήριξε τον οργανισμό μέσα από μια τέτοια κίνηση. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία αποφάσισε να λάβει μέρος και η ίδια στην υλοποίηση της προσφοράς της, μέσα από την ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων της στο μοίρασμα των γευμάτων αγάπης, αναδεικνύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την κοινωνική της ευαισθησία.

Η Άννυ Τρύφων, Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Designia Insurance Brokers, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση συμμετείχαμε σε αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία που υλοποιεί εδώ και 10 χρόνια το ‘Δείπνο Αγάπης’. Πρόκειται για μια αξιέπαινη προσπάθεια με ουσιαστικό αντίκτυπο, γι’ αυτό και ως εταιρεία έχουμε επιλέξει να στεκόμαστε στο πλευρό της τα τελευταία δύο χρόνια. Τώρα ήρθε η στιγμή να πάμε τη στήριξή μας ένα βήμα παραπέρα, συμμετέχοντας και οι ίδιοι στην προσφορά αυτών των γευμάτων αγάπης, κάνοντας πράξη την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά που τόσο έχουμε ανάγκη στις μέρες μας».

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών της, των συνεργατών της, της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς και σημαντικών οίκων του εξωτερικού, η Designia Insurance Brokers έχει ως στόχο να στέκεται δίπλα στους πελάτες και τους συνεργάτες της με αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Μέσα από τη συμμετοχή της σε δράσεις προσφοράς σε εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο, η εταιρεία αναδεικνύει τη σημασία της υποστήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων καθώς και τον κοινωνικό της χαρακτήρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*