Η Interamerican παραμένει προσηλωμένη στη στρατηγική της, να υποστηρίζει την κοινωνία

Η Interamerican παραμένει προσηλωμένη στη στρατηγική της να ενημερώνει, να ευαισθητοποιεί, και να υποστηρίζει την κοινωνία, αναδεικνύοντας τον κρίσιμο ρόλο της ασφάλισης στην αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων. Σε αυτό το πλαίσιο, διοργάνωσε την εκδήλωση «Κλιματική Αλλαγή: Προκλήσεις και ο ρόλος της Ασφάλισης» στην Καρδίτσα, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Πολιτείας, τοπικής Αυτοδιοίκησης, Φορέων της ευρύτερης περιοχής, συνεργατών, ασφαλιστικών συμβούλων και ασφαλισμένων.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican Γιάννης Καντώρος, Ο Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών της Interamerican Πάνος Κούβαλης, ο Γενικός Διευθυντής της Interamerican Βοηθείας Γιώργος Σπαντιδάκης, η Γεωργία Παράσχου, ιδρύτρια του Humanity Greece και ο Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κωνσταντίνος Λαγουβάρδος.

Παράλληλα, η Interamerican ανακοίνωσε τη δωρεά ενός σημαντικού ποσού στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας συμβάλλοντας ενεργά στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Daniel.

Διαβάστε επίσης:

Interamerican: Εκδήλωση στην Καρδίτσα για την Κλιματική Αλλαγή και το ρόλο της Ασφάλισης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*