Το Ε.Ε.Α. κοντά στα παιδιά 9 ιδρυμάτων – δομών αυτά τα Χριστούγεννα

Δίπλα σε παιδιά και άτομα που φιλοξενούνται σε ιδρύματα και δομές βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά, αυτές τις γιορτινές μέρες, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, προσφέροντας δώρα και παιχνίδια, ως μία ελάχιστη κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης.

«Για εμάς στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στο κέντρο όλων των δράσεών μας είναι ο άνθρωπος. Ιδιαίτερα τα παιδιά είναι και πρέπει να αποτελούν την προτεραιότητα όλων μας. Σε αυτά βασίζουμε το μέλλον μας. Οφείλουμε να τους προσφέρουμε όσο τον δυνατόν περισσότερες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να είμαστε κοντά τους», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Ε.Ε.Α. που φέτος «αγκαλιάζει» 9 ιδρύματα-δομές, ο Πρόεδρος και μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου επισκέφθηκαν την Τετάρτη 20/12/2023 το Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών «Αρωγή», το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα και τον Ξενώνα «Ελπίδα» και την Πέμπτη 21/12/2023 το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο, τη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στη διάρκεια της επίσκεψης στον Ξενώνα «Ελπίδα» ανακοινώθηκε από την Διευθύντριά του κ. Άννα Παναγοπούλου, ότι σύντομα θα μετονομαστεί σε Ξενώνα Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Τις επόμενες ημέρες αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. θα βρεθεί στο Λύρειο Ίδρυμα (22/12), στο «Χαμόγελο του Παιδιού» (22/12) και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Δυτικής Αττικής «Η ΕΛΠΙΔΑ» (27/12).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*