Γιατί να ασφαλιστώ;

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), συνεχίζοντας και εντείνοντας το έργο ενίσχυσης της ασφαλιστικής συνείδησης, ξεκινά νέα εκπαιδευτική καμπάνια με κεντρικό θέμα την ερώτηση «Γιατί να ασφαλιστώ;».

Η καμπάνια δίνει απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα που μπορεί να έχει κάποιος για την χρησιμότητα και λειτουργία της ασφάλισης με απλό και εύληπτο τρόπο.

Φιλοξενείται στο πλήρως ενημερωμένο site https://iknow-insurance.gr/ , στο οποίο το κοινό μπορεί να βρει απαντήσεις με απλό και σαφή τρόπο σε ερωτήματα που αφορούν τις ασφαλίσεις Περιουσίας, Υγείας, Ζωής, Σύνταξης, και Αυτοκινήτου αλλά και θέματα σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί η ασφάλιση.

Για την καμπάνια, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ανέφερε: «Η νέα καμπάνια της ΕΑΕΕ στοχεύει να απαντήσει στα εύστοχα ερωτήματα που έχουν οι πολίτες για την ασφάλιση, να δώσει χρήσιμες πληροφορίες και να καταρρίψει μύθους. Σε μία εποχή που ο όγκος των πληροφοριών που υπάρχουν στο online περιβάλλον είναι τεράστιος και συχνά δεν μας βοηθά να λύσουμε τις απορίες μας, η καμπάνια της ΕΑΕΕ απαντά στο βασικό ερώτημα του πολίτη «Γιατί να ασφαλιστώ;». Στόχος  της ΕΑΕΕ είναι με αυτή την καμπάνια να δώσει εύκολα και απλά απαντήσεις για την ασφάλιση και να βοηθήσει τους πολίτες να κατανοήσουν πως μπορούν να προστατέψουν ό,τι έχει αξία για αυτούς με ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα».

H καμπάνια της ΕΑΕΕ θα προβληθεί από τα ψηφιακά κανάλια της. Μπορείτε να επισκεφθείτε το εμπλουτισμένο site https://iknow-insurance.gr/ για να ενημερωθείτε σχετικά με την ιδιωτική ασφάλιση και τα οφέλη της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*