Οι κορυφαίοι συνεργάτες και τα διοικητικά στελέχη της Interamerican που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό ταξίδι επιβράβευσης, στα Μετέωρα.

Interamerican: Εκπαιδευτικό ταξίδι για τους Diamond συνεργάτες του δικτύου πωλήσεων Agency 

Εκπαιδευτικό ταξίδι επιβράβευσης, στα Μετέωρα, για τους κορυφαίους συνεργάτες της, πραγματοποίησε η Interamerican, από 3 έως 5 Νοεμβρίου 2023. Στο ταξίδι συμμετείχαν οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές του αποκλειστικού Δικτύου Πωλήσεών της Εταιρίας, οι οποίοι πέτυχαν την κορυφαία διάκριση “Diamond”, βάσει του Κανονισμού Πωλήσεων για το 2022.

Στόχος του ταξιδιού ήταν η επιβράβευση της σκληρής και συνεχούς προσπάθειάς τους, αλλά και η συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική ημερίδα «Ιστορίες Ηγεσίας», ώστε να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για περαιτέρω επαγγελματική επιτυχία. 

Στην πρώτη ενότητα, στελέχη της Interamerican συζήτησαν με τους συνεργάτες για κρίσιμα θέματα που αφορούσαν τη Στρατηγική και το Business Plan της Εταιρίας για την επόμενη τριετία. Σχετικές ομιλίες πραγματοποιήθηκαν από τον κο Γιάννη Καντώρο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Interamerican, τον κο Τάσο Ηλιακόπουλο, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων, τον κο Μανώλη Κούτη, Διευθυντή Πωλήσεων.

Ο κος Τάσος Ηλιακόπουλος στην ομιλία του, αφού παρουσίασε το Business plan 2024-2026, έδωσε έμφαση στην περαιτέρω ανάπτυξη του Δικτύου Πωλήσεων Agency, με κύριο πυλώνα τη στελέχωση και εκπαίδευση των συνεργατών, μίλησε για την επένδυση που συνεχίζει η Εταιρία στις ιδιόκτητες υποδομές της, την χρήση και αξιοποίηση νέων τεχνολογιών για την ψηφιοποίηση των retail προϊόντων και την καλύτερη διαχείριση της απόδοσης. Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην ανάπτυξη των πωλήσεων με την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς το υφιστάμενο και δυνητικό πελατολογίο της.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ενότητας της ημερίδας, στελέχη από τέσσερα διαφορετικά Industries, που συνέδεσαν την επαγγελματική τους πορεία με πτυχές της καριέρας του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, μοιράστηκαν τις ιστορίες τους με τους συμμετέχοντες και συζήτησαν μαζί τους θέματα όπως τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ενός ηγέτη, το όραμα και τα κίνητρα που θέτει στον εαυτό του/της, τον ρόλο που διαδραματίζει η αυθεντικότητα και η προσαρμοστικότητα στις συνεχόμενες αλλαγές του σύγχρονου περιβάλλοντος.

Ιδιαίτερη στιγμή του προγράμματος αποτέλεσε η ομιλία του προπονητή της εθνικής ομάδας πόλο, κου Θοδωρή Βλάχου, ο οποίος με την ξεχωριστή διαδρομή του και τις πολλαπλές διακρίσεις του ως προπονητής του Ολυμπιακού και ως αθλητής (παγκόσμιες νίκες στην Εθνική Ομάδα Ανδρών, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, World Leage και Μεσογειακοί Αγώνες), κατάφερε να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει τους παριστάμενους στις αξίες και τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχουν οι ηγέτες. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*