Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ γιόρτασε τα 8 χρόνια λειτουργίας

“Με υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη, γιορτάζουμε την 8η επέτειο λειτουργίας του ΠΑΝΟΡΜΟΥ” , αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Κλήμης Δημαρχιάδης – Πρόεδρος του Cluster ΠΑΝΟΡΜΟΣ και επισημαίνει τα παρακάτω:

“Είναι μια στιγμή που μας θυμίζει ότι πρέπει να ρίξουμε μια ματιά πίσω στο παρελθόν, πως ξεκινήσαμε, τις δυσκολίες που συναντήσαμε, τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε, τις επιτυχίες που σημειώσαμε, και τον δρόμο που διανύσαμε όλοι μαζί οι Συνέταιροι.

Τα τελευταία 8 χρόνια αποτελούν μια ιστορία αφοσίωσης, δημιουργικότητας και συνεχούς ανάπτυξης. Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ δεν είναι απλά μια επιχείρηση, είναι μια κοινότητα επαγγελματιών που με συνεργασία, επιμονή και καινοτομία έχει καταφέρει να δημιουργήσει αξία για τα ασφαλιστικά μας γραφεία, τους πελάτες μας και να συμβάλει στην ανάπτυξη του κλάδου μας.

Θέλω να ευχαριστήσω κάθε Συνέταιρο, κάθε Συνεργάτη, Πελάτη και Φίλο που μας έχει στηρίξει κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού. Η επιτυχία μας είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας και του αφοσιωμένου έργου όλων.

Καθώς γιορτάζουμε αυτήν την επέτειο, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, να πρωτοπορούμε και να εξελισσόμαστε, προσφέροντας λύσεις εκσυγχρονισμού στον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή.

Σας ευχαριστώ που είστε μέρος της επιτυχημένης ιστορίας μας.Ανυπομονώ για το μέλλον και τις νέες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί”.

Κλήμης Δημαρχιάδης – Πρόεδρος Cluster ΠΑΝΟΡΜΟΣ

Κλήμης Δημαρχιάδης: Δάσκαλε σ ευχαριστώ

Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ τιμά σήμερα τα Ασφαλιστικά του Διαμάντια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*