Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για επαγγελματίες υγείας από τον Ευρωπαϊκό Όμιλο Affidea

Η Affidea Ελλάδος, δίνοντας έμφαση στην επιστημονική εκπαίδευση, πρωτοστατεί στην εκπαίδευση του Ευρωπαϊκού Ομίλου στον τομέα των Υπερήχων, λόγω του εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού της καθώς και του πρωτοποριακού εξοπλισμού Υπερήχων που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη.

Ο πρώτος κύκλος των διαδικτυακών εκπαιδευτικών σεμιναρίων του Ομίλου Affidea με θέμα την σύγχρονη Υπερηχοτομογραφία είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στους επαγγελματίες υγείας της εταιρείας, στην διάρκεια του οποίου διακεκριμένοι συνεργάτες του Ομίλου θα αναλύσουν την αξία της Ακτινολογίας στην σύγχρονη Κλινική Πράξη αλλά και στην Προληπτική Ιατρική. Την επιστημονική ευθύνη των εκπαιδευτικών σεμιναρίων έχει ο αγγειολόγος-ακτινολόγος του Ομίλου Affidea, Δρ Νικόλαος Λιάσης, ως μέντορας και Πρόεδρος.

 

  • Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών σεμιναρίων, που θα διεξάγονται στην αγγλική γλώσσα,οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στην Υπερηχοτομογραφία.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά διαλέξεων από έμπειρους ομιλητές  σε διάφορες κλινικές ειδικότητες και να ακούσουν διακεκριμένους συναδέλφους τους από το εξωτερικό και ιατρούς από δημόσια νοσοκομεία της χώρας, που θα παρουσιάσουν τις πιο πρόσφατες αλλά και τις επερχόμενες σημαντικές καινοτομίες που θα δώσουν λύσεις για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων.

 

Αποστολή των εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Affidea, του μεγαλύτερου παρόχου υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας στην Ευρώπη, είναι να καλλιεργήσουν και να προάγουν την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας του Ομίλου αλλά και την συνεχή επαγγελματική τους ανάπτυξη.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*