Ταξίδι στο Costa Navarino για το εταιρικό Παραγωγικό Δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής!

Στο δημοφιλές ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino στην Πελοπόννησο, ταξίδεψαν περισσότεροι από 80 συνεργάτες, του εταιρικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς.

Η μοναδική πολυτέλεια του Costa Navarino, το οποίο πήρε το όνομα του από τον κόλπο του Ναυαρίνου, σε συνδυασμό με την ομορφιά της φύσης, πρόσφεραν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στους συνεργάτες που το επισκέφθηκαν.

Εκτός από τις πανέμορφες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, οι συνεργάτες μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Παλάτι του Νέστορα, το πιο καλοδιατηρημένο μυκηναϊκό παλάτι στην Ελλάδα αλλά και την Πύλο.

Στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, στελέχη της Διοίκησης και συνεργάτες είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν όλες τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν την πορεία της Εταιρίας, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ασφαλιστική αγορά αλλά και τους στόχους για τους επόμενους μήνες.

Το ταξίδι συνόδευαν οι κ.κ. Robert Gauci, Διευθύνων Σύμβουλος, Τάσος Αναστασίου, Γενικός Διευθυντής Μετασχηματισμού & Γενικών Κλάδων, Αντώνης Χρηστίδης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing, Κωνσταντίνος Βερύκοκκος, Διευθυντής Ασφάλισης Αυτοκινήτου.

Με την ολοκλήρωση ενός ακόμα επιτυχημένου ταξιδιού που χάρισε αξέχαστες στιγμές σε όσους συμμετείχαν, η ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής ευχαρίστησε το εταιρικό παραγωγικό δίκτυο για τις εξαιρετικές επιδόσεις της περασμένης χρονιάς, θέτοντας ακόμα πιο υψηλά τον πήχη για φέτος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*