Brokers Union: Ταξίδι συνεργατών 2023 & Βραβεύσεις 2022

Στην πόλη που έχει χαρακτηρισθεί ως το «Μαργαριτάρι του Δούναβη»… στην αριστοκρατική πόλη της  Βουδαπέστης  πραγματοποιήθηκε από τις 21.10.2023 – 24.10.2023, το ετήσιο ταξίδι της Brokers Union για τους επιτυχόντες συνεργάτες του Διαγωνισμού Πωλήσεων 2023.

Σε μια παvέμορфη πόλη που συvδυάζει ιστορία, εξαίρετη αρχιτεκτοvική, εvτυπωσιακά αξιοθέατα, καλό фαγητό και εvδιαфέρουσες ταξιδιωτικές δραστηριότητες, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα όμορφο και ξεκούραστο τετραήμερο οι διακεκριμένοι συνεργάτες της Brokers Union, το Διοικητικό Προσωπικό αλλά και εκπρόσωποι από τις συνεργαζόμενες Ασφαλιστικές εταιρίες Ατλαντική Ένωση, Groupama , Interasco, Μινέττα & Interamerican που τους συνόδευσαν, ξεναγήθηκαν στο ιστορικό κέντρο της Πόλης, στο Κάστρο της Βούδας, στο Κοινοβούλιο, έκαναν την νυκτερινή περιήγηση/κρουαζιέρα στο Δούναβη, εκδρομή στα γνωστά  Παραδουνάβια χωριά, και απόλαυσαν την φιλοξενία του ξενοδοχείου Mercure Korona Budapest Hotel 4*.

Την Δευτέρα 23/10 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τις βραβεύσεις των διακριθέντων συνεργατών του παραγωγικού έτους 2022.

Στην έναρξη της εκδήλωσης των βραβεύσεων ο Πρόεδρος κύριος Βελλιάδης Νικόλαος συνεχάρει τους επιτυχόντες στον Διαγωνισμό Πωλήσεων 2023 και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας ότι : «Η εταιρία μας με γρήγορους ρυθμούς ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της επιτυχίας με σταθερό και σίγουρο. Η φιλοσοφία της Εταιρίας μας , ήταν ανέκαθεν και παραμένει,  οι άνθρωποι, να είναι σε προτεραιότητα, όλοι όσοι εργάζονται στην Εταιρία καθώς και όλοι οι συνεργάτες, στους οποίους δίνουμε πάντα την αμέριστη προσοχή και την βοήθεια μας όποτε το χρειάζονται». Ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους των Ασφαλιστικών εταιριών , οι οποίοι με την συνεχόμενη συμπαράσταση τους βοήθησαν για να τοποθετηθεί ο πήχης της εταιρίας ακόμα υψηλότερα. Κλείνοντας ανακοίνωσε ότι «σύντομα θα έχουμε ολοκληρώσει την ανάπτυξη μηχανογραφικών εφαρμογών προς διευκόλυνση των συνεργατών μας».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Brokers Union κύριος Φώτης Καλαμπαλίκης ο οποίος δήλωσε: «Όπως ανέφερε και ο Πρόεδρός μας κ. Βελλιάδης Νικόλαος, η Εταιρία μας αναπτύσσεται με πολύ γοργούς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια, κάτι μου μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και ο πήχης ανεβαίνει όλο και υψηλότερα! Στο σημείο αυτό, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς και να σας συγχαρώ, γιατί με το έργο σας,  έχετε διαδραματίσει το σημαντικότερο ρόλο στην επίτευξη των αποτελεσμάτων που έχουμε!» Συνέχισε την ομιλία του με μια μικρή αναφορά στα παραγωγικά στοιχεία της προηγούμενης τετραετίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τα αποτελέσματα, καθώς και ο ρυθμός ανάπτυξης του Ομίλου μας είναι εντυπωσιακός!  Επειδή όμως πάντα εχθρός του καλού θα είναι το καλύτερο, εμείς και τα αξιόλογα στελέχη της Brokers Union, θα συνεχίσουμε έτσι όπως έχουμε μάθει, με σκληρή δουλειά, ώστε να προσφέρουμε περισσότερες υπηρεσίες για εσάς και να προσπαθούμε να κάνουμε την καθημερινότητα σας ευκολότερη μέσα από τις δομές και τις λειτουργίες μας»,  και συνέχισε αναφερόμενος επιγραμματικά σε κάποιες από αυτές, που έχουν ήδη υλοποιηθεί και πρόκειται να υλοποιηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα  όπως για π.χ . το νέο customization του site της εταιρίας μας, με πληθώρα νέων εφαρμογών και επιλογών καθώς και η λειτουργία του σύγχρονου εκπαιδευτικού κέντρου, με οπτικοακουστικό υλικό για να παρακολουθούν τα σεμινάρια μας και οι συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα. Και συνεχίζουμε, γιατί ένας φίλος μου λέει ότι αν σταματήσει κάποιος να επιδιώκει να γίνει καλύτερος, έχει ήδη πάψει να είναι καλός. Κλείνοντας την ομιλία του, τόνισε: «Ο μεγάλος στόχος της δικής μας εταιρίας λοιπόν, καθώς προτεραιότητά μας είστε εσείς,  οι συνεργάτες μας, είναι να έχουμε όχι απλά ικανοποιημένους συνεργάτες, αλλά ενθουσιασμένους συνεργάτες!!!!!!

Αναλυτικά οι συνεργάτες της Brokers Union που βραβεύτηκαν για το παραγωγικό έτος 2022 είναι οι κάτωθι:

  • ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ BROKERS UNION

ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

  • ΝΕΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ BROKERS UNION

ΧΑΤΖΗΕΡΓΑΤΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

  • ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ BROKERS UNION

ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

  • ΥΨΗΛΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ  BROKERS UNION

ΛΙΑΚΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  • ΥΨΗΛΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ  BROKERS UNION

k2 ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ

Οι παρευρισκόμενοι με ιδιαίτερη χαρά ανανέωσαν το ετήσιο ραντεβού τους για επόμενες επιτυχίες και ταξίδια, ευχαριστώντας και τις παρευρισκόμενες Ασφαλιστικές εταιρίες,  Ατλαντική Ένωση, Groupama, Interasco, Μινέττα & Interamerican για την χορηγική συμμετοχή τους.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*