Gkoutras Insurance: Tρεις συνιστώσες της αναπτυξιακής της πορείας

Μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που εμπνέει εμπιστοσύνη προωθώντας στην αγορά βέλτιστα ασφαλιστικά προγράμματα και εξειδικευμένες υπηρεσίες για επαγγελματίες.

Το ασφαλιστικό πρακτορείο Φίλιππος Γκούτρας δραστηριοποιείται στην ασφαλιστική αγορά από το 2017 παρουσιάζοντας γρήγορη ανάπτυξη και αύξηση του χαρτοφυλακίου του κάθε χρόνο. Με την πολυετή εμπειρία του ιδρυτή και των 10 ικανών στελεχών του έχει καταφέρει, την τελευταία πενταετία, μια σταθερή ετήσια αύξηση εργασιών που ξεπερνά το 150% – από τα καλύτερα αποτελέσματα που έχουν καταγραφεί πανελλαδικά στο χώρο.

Ως επι το πλείστον, ειδικεύεται στον Κλάδο Οχημάτων με τον ασφαλισμένο στόλο να υπερβαίνει τα 25.000 συμβόλαια στο εταιρικό χαρτοφυλάκιο, ενώ, παράλληλα, προωθεί και επεκτείνει τις δραστηριότητές του με επιτυχία στις ασφαλίσεις Ζωής, Υγείας, Πυρός και Αστικής Ευθύνης.

Η δυναμική αναπτυξιακή του πορεία βασίζεται σε τρεις συνιστώσες: Οικονομικά Ασφάλιστρα, ταχύτητα στη διαδικασία Αποζημίωσης και υπεύθυνη Εξυπηρέτηση του πελάτη. Στις αρχές που διέπουν τη συνολική λειτουργία του πρακτορείου συμπεριλαμβάνονται ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και η ευγένεια που αντικατοπτρίζουν τη συνολική του εικόνα και συμβάλλουν στην εξέλιξή του.

Στις προτεραιότητες του πρακτορείου είναι η περαιτέρω ισχυροποίησή του στην Ασφαλιστική Αγορά με την ίδρυση υποκαταστημάτων, η τεχνολογική αναβάθμιση των υποδομών του και η δημιουργία Δικτύου καταρτισμένων και αξιόλογων συνεργατών.

Οι συνεργασίες του με αξιόπιστες Ασφαλιστικές Εταιρίες, όπως και με την INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α., ισχυροποιούνται καθημερινά και χτίζουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει.

Από το INTERLIFE MAGAZINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*