Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Τομέα Β΄ 2023 από την NP Ασφαλιστική

 

Η NP Ασφαλιστική σταθερά επικεντρωμένη στη διαδικασία εκπαίδευσης  των επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, ξεκινάει τον τρίτο εκπαιδευτικό κύκλο Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το έτος 2023, στον οποίο θα καλυφθούν θέματα του Τομέα Β΄ για το θεσμικό πλαίσιο.

Το αντικείμενο του σεμιναρίου είναι «Κλάδοι της Ιδιωτικής Ασφάλισης Κατά Ζημιών και Γενικοί Κανόνες στην Ασφάλιση Περιουσιακών Ζημιών», στο οποίο θα αναλυθούν όλοι οι κλάδοι κατά ζημιών στους οποίους εξειδικεύεται η Εταιρία και που οι αναπτυξιακές τους προοπτικές για τον σύγχρονο επαγγελματία ασφαλιστή είναι πραγματικά μεγάλες.

Τα σεμινάρια έχουν έναρξη στις 18/10/2023 και ολοκληρώνονται στις 7/11/2023, μέσα από μια σειρά δώδεκα (12) διά ζώσης εκπαιδευτικών συναντήσεων στην Αθήνα (5) και σε Σπάρτη, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Χαλκίδα, Πάτρα και Ιωάννινα.

Τα σεμινάρια είναι διάρκειας πέντε (5) εκπαιδευτικών ωρών, όπου σε συνδυασμό με τις δύο εκπαιδευτικές συναντήσεις που έγιναν στο Α’ Εξάμηνο του 2023 για τον Τομέα Α’ συνολικής διάρκειας 10 ωρών, καλύπτεται η ετήσια υποχρέωση των 15 ωρών επανεκπαίδευσης για την ανανέωση της εγγραφής των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα επιμελητήρια.

Για το ακριβές πρόγραμμα των σεμιναρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν μέσα από την ιστοσελίδα της Εταιρίας στο www.np-asfalistiki.gr ή να επικοινωνήσουν απευθείας με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης. Στα σεμινάρια συμμετέχουν συνεργάτες της Εταιρίας και είναι δωρεάν για όλους τους εκπαιδευόμενους. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*