Ο Σ. Τσαούσης

“Στρατηγική απόφαση η περαιτέρω δυναμική επέκταση στον κλάδο Ζωής & Υγείας”

Αύξηση της νέας παραγωγής στον κλάδο Ζωής & Υγείας κατά 76% το α΄ εξάμηνο του 2023, σε σχέση με το 2022, καταγράφει η ERGO.

Αυτό αναφέρθηκε σε εκδήλωση της ασφαλιστικής εταιρείας για την επιβράβευση των συνεργατών της.

Ο Στάθης Τσαούσης, διευθυντής τομέα Πωλήσεων της ERGO Ασφαλιστικής, απευθυνόμενος στους συνεργάτες δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «αποτελεί στρατηγική μας απόφαση η περαιτέρω δυναμική επέκταση στον κλάδο Ζωής & Υγείας, προσφέροντας πλήρη γκάμα προϊόντων, καλύπτοντας όλες τις ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων. Εμείς στην ERGO, είμαστε δίπλα σας και υποστηρίζουμε ουσιαστικά την ανάπτυξή σας μέσω του Νέου Κανονισμού Πωλήσεων, αλλά και των στοχευμένων ράλι πωλήσεων που σχεδιάζουμε. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ενίσχυση του ρόλου σας, αναγνωρίζοντας τη σημαντική σας συμβολή στην επίτευξη των παραγωγικών στόχων της εταιρείας».

Από την πλευρά του ο Αναστάσιος Παπαδόπουλος, διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών πρόσθεσε πως «ενισχύουμε το υφιστάμενο Δίκτυο Εταιρικών Συνεργατών με νέους συνεργάτες, στοχεύοντας στην γεωγραφική ανάπτυξη και παρουσία σε όλους τους νομούς και τις περιφέρειες της Ελλάδας, κάτι που αποτυπώνεται και στην αύξηση της νέας παραγωγής στον κλάδο Ζωής & Υγείας κατά 76% το α΄ εξάμηνο του 2023 σε σχέση με το 2022. Συνεχίζουμε δυναμικά, επενδύοντας με συνέπεια σε ένα από τα πολυτιμότερα περιουσιακά στοιχεία μας, τους ίδιους τους ανθρώπους μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*