back to top
19.1 C
Athens
Παρασκευή 15 Μαΐου 2026

Στη Βενετία με την Generali ταξίδεψε το Bancassurance

Επιβραβεύοντας την πορεία των στελεχών του Bancassurance, η Generali σχεδιάσε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία για όσους συμμετείχαν, επιλέγοντας έναν προορισμό με ιδιαίτερο συμβολισμό για την Εταιρεία.  

Στη Βενετία, την πόλη σύμβολο της Βιωσιμότητας, της Τέχνης, της Ιστορίας και της αιώνιας ομορφιάς, ταξίδεψε η Generali τα μέλη του Bancassurance και τα στελέχη της Alpha Bank σε μία εταιρική απόδραση σχεδιασμένη αποκλειστικά για εκείνους. Η Εταιρεία που επιδεικνύει πάντοτε ιδιαίτερη φροντίδα και επιμέλεια σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες της, επέλεξε αυτό το μοναδικό μέρος για να τους φιλοξενήσει και να τους επιβραβεύσει για τα αποτελέσματα της ετήσιας παραγωγής τους. 

- Advertisement -

Η επιλογή της Βενετίας ως προορισμού έγινε με κριτήριο τον σημαντικό ρόλο που έχει διαδραματίσει η πόλη στην ιστορία του Ομίλου Generali, τόσο ως οργανισμού αλλά και ως ενεργού συμμετόχου στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται διαχρονικά. Οι δεσμοί της Generali με την Βενετία χρονολογούνται από το 1848 όταν ο Όμιλος -που ιδρύθηκε στα τέλη του 1831 στη Τεργέστη- άνοιξε τα πρώτα του γραφεία στο φημισμένο πλέον Procuratie Vecchie της Πλατείας του Αγίου Μάρκου, ενώ στη συνέχεια, το 1860 στηρίζοντας τη δημοκρατική ένωση της Ιταλίας, ο οργανισμός υιοθέτησε ως σύμβολό του το Λιοντάρι του Αγίου Μάρκου, το οποίο αντιπροσωπεύει τη νίκη και την διαφύλαξη της ασφάλειας σε όλη τη χώρα. 

Συνοδευόμενοι από τον C.E.O. της Generali κ. Πάνο Δημητρίου και στελέχη της Διοίκησης, για τέσσερεις ολόκληρες ημέρες, οι επισκέπτες έζησαν την αυθεντική εμπειρία του ξεχωριστού αυτού τόπου, με τον καιρό να προσφέρει ιδανικές συνθήκες για περιήγηση σε μια πόλη-πλωτό μουσείο. Ξεκινώντας από το γνωστό τοπόσημο της Πλατείας του Αγίου Μάρκου οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στο κέντρο της Βενετίας και μετά από μια στάση στο φημισμένο Caffé Florian, παρακολούθησαν την όπερα «Ορφέας και Ευρυδίκη» του Christoph Willibald Gluck στο διάσημο θέατρο “La Fenice”. 

- Advertisement -

Ακολούθησαν, μια ξεχωριστή εκδρομή στα γραφικά νησάκια Burano, Murano και Torcello που αποκάλυψαν στους εκδρομείς τα μυστικά τους, μια περιπέτεια στα κανάλια της Βενετίας και ένας αγώνας με dragon boats που ενθουσίασε όσους πήραν μέρος, μια ιδιωτική ξενάγηση στο εντυπωσιακό Παλάτι των Δόγηδων και κορυφαίες γαστρονομικές εμπειρίες σε παγκοσμίου φήμης χώρους όπως τα διάσημα Locanda Cipriani και Trattoria alla Madonna.

Η επιστροφή στην Αθήνα βρήκε τους συμμετέχοντες ιδιαίτερα ενθουσιασμένους με τη φιλοξενία που τους επιφύλαξαν τα στελέχη της Generali. H Εταιρεία σχεδιάζει πάντοτε τα ταξίδια των συνεργατών της με ιδιαίτερη επιμέλεια επιδιώκοντας τη δημιουργία ισχυρών επαγγελματικών και διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων της καί επιβραβεύοντας με τον τρόπο αυτό την προσπάθεια και την αποδοτικότητά τους.

Στο κλείσιμο αυτή της ξεχωριστής απόδρασης ο κ. Π. Δημητρίου, C.E.O. της Generali, απευθυνόμενος στους συνεργάτες και τα στελέχη της Alpha Bank, δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να μοιραζόμαστε μαζί σας την εμπειρία αυτής της πόλης που αποτελεί διαχρονικό ορόσημο στη διαδρομή της Generali. Είναι όμως και η ζωντανή απόδειξη ότι η Generali είναι ένας οργανισμός που επενδύει στις σχέσεις του με τους ανθρώπους δίνοντας αξία στις συνεργασίες που συνάπτει. Η στρατηγική επιλογή της κοινής μας πορείας δεν είναι απλώς η σύνδεση δύο ιστορικών και αξιόπιστων οργανισμών, είναι η αφετηρία για τη δημιουργία ενός μοναδικού είδους συνδυασμένης παροχής προς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται έως σήμερα. Και η Βενετία, η πόλη που πρεσβεύει το «η ισχύς εν τη ενώσει» της Γαληνότατης Βενετικής Δημοκρατίας δεν θα μπορούσε παρά να προσφέρει το ιδανικότερο σκηνικό γι΄αυτή την αρχή.» 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αλλαγές στα μερίδια του bancassurance, η Allianz με ΕΤΕ αποφασιστικά στην αγορά

6% αύξηση στα έσοδα από προμήθειες σε επίπεδο ομίλου προσδοκά η ΕΤΕ από την εξαγορά του 30% της Allianz Ελλάδος

Ασφάλεια κατοικίας: Το μήνυμα της Generali Greece με το πρόγραμμα Home On

H καμπάνια αξιοποιεί το αφήγημα της «έξυπνης διαβίωσης», συνδέοντας την ασφάλεια σπιτιού με την ποιότητα ζωής

Μάθετε τι αλλάζει στην Generali Hellas από τις 6 Μαΐου

Οι αλλαγές στα προγράμματα Life On, Medical Safety, Medical Family και τα ετήσια αποτελέσματα

Ενέργεια στο σπίτι: Από το κόστος στην εξοικονόμηση – Η νέα προσέγγιση της Generali για κατοικίες χαμηλής κατανάλωσης

Η εταιρεία εξηγεί ότι με παρεμβάσεις στο κτίριο και αλλαγές στις καθημερινές συνήθειες η ενεργειακή κατανάλωση μπορεί να μειωθεί έως 90%

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Μάθετε γιατί η Coface φέρνει νέα εποχή στην ασφάλιση πιστώσεων στην Ελλάδα

Η εταιρεία στοχεύει να αυξήσει τα μερίδια της στην ελληνική αγορά, παίρνοντας δουλειές και από μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 18 Ιούνιου, ενόψει των εξετάσεων της Θεσσαλονίκης στις 27 του μήνα

Η Εθνική Ασφαλιστική εκσυγχρονίζει τα κεντρικά της συστήματα σε συνεργασία με την Kyndryl

Η εταιρεία βελτίωσε την απόδοση και την ευελιξία κρίσιμων συστημάτων, μειώνοντας παράλληλα το λειτουργικό ρίσκο

Αντιπυρική περίοδος: Η πρόληψη «ασπίδα» για σπίτια και περιουσίες

Πληροφορίες και οδηγίες για την προστασία κατοικιών και περιουσιών κατά την αντιπυρική περίοδο από την Υδρόγειο Ασφαλιστική

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

50 χρόνια Επικουρικό Κεφάλαιο: Ένα επετειακό συνέδριο για τον θεσμό, την οδική ασφάλεια και τη νέα εποχή της πρόληψης

Κοινός παρονομαστής όλων των παρεμβάσεων ήταν η ανάγκη για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, ενίσχυση της πρόληψης και περαιτέρω ψηφιακό μετασχηματισμό

Πάρτι στον κήπο γεμάτο εκπλήξεις, με τον τρόπο της Hellas Direct

Το «ευχαριστώ» στους συνεργάτες της δόθηκε με... burgers, κοκτέιλ, παιχνίδι VR και live μουσική

Πρώτο Ιατρείο Πόνου για άτομα με αυτισμό και νευροδιαφορετικότητα στο Λαϊκό Νοσοκομείο από το καλοκαίρι

Το Ιατρείο θα λειτουργήσει πιλοτικά με στόχο να αποτελέσει μοντέλο για αντίστοιχες δομές σε όλη τη χώρα – Η συμβολή του Συλλόγου 95 για Σπάνια Νοσήματα

Αυξάνονται οι απάτες με στόχο ταξιδιώτες του Μουντιάλ 2026

Οι ειδικοί της Kaspersky εξηγούν ποιες διαδικτυακές προσφορές πρέπει να προσέχουν οι φίλαθλοι

ΣΕΒΕ – ΕΑΕΕ: Ενημερωτική εκδήλωση για την υποχρεωτική ασφάλιση επιχειρήσεων έναντι φυσικών καταστροφών

Με αφορμή την αυξανόμενη συχνότητα και ένταση των φαινομένων λόγω κλιματικής κρίσης, καθώς και το νέο νομοθετικό πλαίσιο