Εθνική Ασφαλιστική: Σε πλήρη εφαρμογή σχέδιο ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού

Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκεται το σχέδιο ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Εθνικής Ασφαλιστικής με την ανακοίνωση 137 προσλήψεων από 1ης Σεπτεμβρίου. Ήδη υλοποιούνται στο μεταξύ, 50 προσλήψεις για νέες θέσεις εργασίας. Να σημειωθεί ότι οι 137 νέες προσλήψεις που ανακοίνωσε επισήμως η εταιρία, αφορούν εργαζόμενους οι οποίοι μέχρι σήμερα απασχολούνταν με συμβάσεις έργου μέσω τρίτων εταιριών.

Αυτό προκύπτουν από σημαντική ανακοίνωση της Εθνικής Ασφαλιστικής με την οποία μπαίνει κι ένα τέλος στο θέμα της απασχόλησης εργαζομένων με συμβάσεις μέσω τρίτων.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της Εθνικής Ασφαλιστικής αναφέρει:

«Μετά από την αξιολόγηση των λειτουργικών αναγκών της Εταιρίας, 137 εργαζόμενοι οι οποίοι απασχολούνταν, έως σήμερα, με συμβάσεις έργου μέσω τρίτων εταιριών, κλήθηκαν από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψή τους στην Εθνική Ασφαλιστική, από 1 Σεπτεμβρίου.

Σε δήλωσή της, η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, κυρία Ντάλια Τόμπρου αναφέρει: «Πιστοί στις εξαγγελίες μας για ευρύ πρόγραμμα μετασχηματισμού και ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού, έχουμε σχεδιάσει και ήδη υλοποιούνται, 50 προσλήψεις για νέες θέσεις εργασίας.

Ταυτόχρονα, στο νέο μοντέλο λειτουργίας, θα προστεθούν, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, 137 νέες προσλήψεις που θα προέρχονται από το δυναμικό ανθρώπων που γνωρίζουν την Εθνική Ασφαλιστική καθώς απασχολούνταν, έως σήμερα, με συμβάσεις έργου μέσω τρίτων εταιριών. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς μεγαλώνουμε, αναπτυσσόμαστε και αλλάζουμε, αξιοποιώντας τη συσσωρευμένη μεγάλη εμπειρία των ανθρώπων μας μαζί με τις δεξιότητες που φέρνουν τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στην Εταιρία μας».

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*