Η Designia Insurance Brokers ανάμεσα στους διακριθέντες στα βραβεία «Sales Awards 2022» της Interamerican

Μια σημαντική διάκριση επιφύλασσε για τη Designia Insurance Brokers η τελετή απονομής του διαγωνισμού πωλήσεων «Sales Awards 2022» της Interamerican, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Ιουνίου.

Ο διαγωνισμός είχε σκοπό να αναγνωρίσει τις καλύτερες επιδόσεις των συνεργατών της Interamerican για το έτος 2022, και η Designia Insurance Brokers βρέθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους συνεργάτες στην κατηγορία «Μικτά Εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα Γενικών», αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ικανότητα της εταιρείας να προσφέρει καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες και το δίκτυο συνεργατών της. 

Το βραβείο παρέλαβε η Άννυ Τρύφων, Αντιπρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της Designia Insurance Brokers, η οποία δήλωσε σχετικά: «Η κατάκτηση της διάκρισης αυτής στο διαγωνισμό πωλήσεων της Interamerican αποτελεί ακόμα μια σημαντική επιτυχία για εμάς, καθώς και αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας και αποτελεσματικότητας της ομάδας μας. Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και αφοσίωση, ενώ παράλληλα, αναδεικνύει τη σταθερή και διαχρονική συνεργασία μας με την Interamerican και την κοινή μας δέσμευση για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους πελάτες και το δίκτυο συνεργατών μας – δύο βασικά στοιχεία της κοινής επιτυχίας μας. Εκ μέρους όλης της ομάδας της Designia Insurance Brokers, ευχαριστούμε θερμά την Interamerican για τη διάκριση αυτή.»

Mε σκοπό να είναι ανά πάσα στιγμή σε θέση να σχεδιάζει, να προτείνει και να υλοποιεί εξατομικευμένες λύσεις τόσο για τους συνεργάτες της, όσο και για τους πελάτες της, με βασικό κριτήριο τους στόχους και τις ανάγκες τους, η Designia Insurance Brokers συνεργάζεται με 40 ελληνικές ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και με κορυφαίους ασφαλιστικούς οίκους του εξωτερικού. Επίσης, διαθέτει επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών, με προσανατολισμό σε ασφαλίσεις ζωής, υγείας και γενικές ασφαλίσεις, το οποίο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κανάλια επαφής της εταιρείας με τους πελάτες της. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*