Ο Γιάννης Καντώρος Διακεκριμένος Ηγέτης στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά

Μία ιδιαίτερη βράβευση διεξήχθη κατά τη διάρκεια του 16th Insurance Conference #inco23…

Ο CEO του EthosGroup, Κωνσταντίνος Ουζούνης, παρέδωσε την τιμητική πλακέτα, μαζί με τον πρώην υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, στον κ. Γιάννη Καντώρο.

Ο κ. Ουζούνης μιλώντας για τον κ. Καντώρο τόνισε: “Ο  Γιάννης είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, άνθρωπος με συγκρότηση, εξαιρετική επαγγελματική δεξιότητα. Έχει χειριστεί πολύ δύσκολες καταστάσεις σε μια εταιρεία και σε μια αγορά που δεν είναι η πιο εύκολη του κόσμου. Η Interamerican έχει πρωτοπορήσει στο θέμα της προετοιμασίας της για το μέλλον με νεεες οργανωτικές δομές. 

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: Αποτελεί τιμή και χαρά για μένα η βράβευση του κ. Καντώρου, ως leader της αγοράς, καθώς ο δ/νων σύμβουλος της Ιντεραμέρικαν συμβολίζει κάτι πολύ ωραίο. “Είναι ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από το μηδέν σε μία μεγάλη εταιρεία και έφτασε να είναι ηγέτης, έχοντας διανύσει όλη την κλίμακα της ιεραρχίας”.

Τέλος, ο βραβευθείς Γιάννης Καντώρος μιλώντας στο κοινό που παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον το 16th Insurance Conference ανέφερε:

Νιώθω ότι έχω να κάνω πολλά πράγματα ακόμη. Είναι οξύμωρο να πιστεύουμε ότι η συνεισφορά σε ποσοστό 2,5% του ΑΕΠ μπορεί να αλλάξει μόνο με τη δουλειά των ασφαλιστικών εταιρειών. Χαίρομαι για την ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ, καθώς μας αρέσει η καινοτομία. Το κάναμε με την Anytime το κάναμε με το Insurance Market, το κάναμε με τις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο ετοιμάζεται να γίνει πλήρως ψηφιακή εταιρεία, καθώς το μέλλον είναι ψηφιακό. Η πολλή δουλειά είναι μπροστά μας και τα καλύτερα χρόνια είναι μπροστά μας. Για να προσαρμοστούμε πρέπει να αλλάξουμε τα πάντα και αυτό αποτελεί πρόκληση για όλλους. 

Για τον κ. Καντώρο μίλησε και ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, λέγοντας: Ο Γιάννης Καντώρος αξίζει αυτό το βραβείο καθώς έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ασφαλιστική αγορά.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ/PHOTOPRESS Θ&Α ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*