Ευρώπη Ασφαλιστική: Συνδυάστε με την ασφάλιση αυτοκινήτου τη φροντίδα της υγείας σας

της Δήμητρας Παναγέα, Προϊσταμένης του Κλάδου Αυτοκινήτου, ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική αναπτύσσεται σταθερά σε υγιείς βάσεις και, με παρουσία ήδη από το 1985 στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, παρέχει στις ασφαλίσεις αυτοκινήτου ποιοτικές υπηρεσίες, που καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, όπως αυτές διαμορφώνονται στην τρέχουσα, ιδιαίτερη οικονομική συγκυρία. 

Τα ολοκληρωμένα και σύγχρονα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου της «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική» αντασφαλίζονται πλήρως στη διεθνούς φήμης αντασφαλιστική εταιρεία Munich Re και όλες οι προσφερόμενες καλύψεις συγκεντρώνονται στα τρία διαφοροποιημένα προγράμματά της, Euro Public, Euro Popular και Euro Perfect, τα οποία προσφέρουν:

  • Υψηλή ποιότητα σε καλύψεις
  • Παροχές υγείας με πλήρη κάλυψη για τον ιδιοκτήτη του οχήματος
  • Συνδυαστικές εκπτώσεις
  • Προσιτά ασφάλιστρα
  • Πλήρη ψηφιακή υποστήριξη των συνεργατών της και την αξιοπιστία της «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική» την ώρα της αποζημίωσης

Στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, διαχρονικά, οι αποζημιώσεις καταβάλλονται άμεσα, δίχως καθυστερήσεις, γραφειοκρατικές διαδικασίες ή προθεσμίες και, βάσει των όσων προβλέπουν οι όροι των συμβολαίων της, ο στόχος της εταιρείας είναι όλα τα σοβαρά ατυχήματα να επιλύονται εξωδικαστικά.

Τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου

Το Euro Public εστιάζει στην κάλυψη των υποχρεωτικών από τον Νόμο ασφαλιστικών αναγκών, περιλαμβανομένης και της κάλυψης του Ανασφάλιστου για τον πελάτη.

Το Euro Popular, πέραν των βασικών αναγκών ασφάλισης, είναι εμπλουτισμένο με τις καλύψεις για Ανασφάλιστο, Νομική Προστασία και Προσωπικό Ατύχημα.

Το Euro Perfect προσφέρει πλήρη κάλυψη των αναγκών ασφάλισης του πελάτη και, εκτός από τις καλύψεις του Euro Popular, περιλαμβάνει και Πυρός, Ολικής & Μερικής Κλοπής, Τρομοκρατικές και Θραύσης Κρυστάλλων. 

Επιπροσθέτως, ο πελάτης έχει την επιλογή, ανάλογα με το πρόγραμμα, να προσθέσει προαιρετικές καλύψεις, ούτως ώστε να προσαρμόσει πλήρως το πρόγραμμα στις δικές του ανάγκες.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου επιβραβεύουν τον πελάτη, προσφέροντας σημαντικά οφέλη όταν επιλέξει ετήσια διάρκεια συμβολαίου, επιθυμεί ηλεκτρονική επικοινωνία, διαθέτει και άλλα ασφαλιστήρια συμβόλαια, πλην του αυτοκινήτου, στην εταιρεία και πολλά ακόμη κίνητρα, που καθιστούν τη σχέση με τον πελάτη περισσότερο ανταποδοτική.

Προαιρετική κάλυψη πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, καινοτομώντας, για ακόμη μία φορά, στην ελληνική αγορά, δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του ασφαλισμένου οχήματος να επιλέξει την προαιρετική κάλυψη υγείας ΕΥΡΩΠΗ CARE ΙΙ στην ιδιαίτερα προνομιακή τιμή του 1,25 ευρώ τον μήνα, προσφέροντάς του αναβαθμισμένες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και χωρίς περιορισμούς ηλικίας και ιατρικού ιστορικού. 

Οι παροχές για τον κάτοχο συμβολαίου, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν δωρεάν check-up, απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις, καθώς και πρόσθετες παροχές και εξειδικευμένες εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες σε πολύ υψηλού κύρους νοσηλευτικά ιδρύματα, πολυϊατρεία, διαγνωστικά κέντρα, καθώς και ιδιωτικά ιατρεία που αποτελούν μέλη του πανελλαδικού δικτύου παρόχων υγείας της εταιρείας. 

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι νοσηλευτικά ιδρύματα όπως το Υγεία, το Ερρίκος Ντυνάν, το Μητέρα, η Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης καθώς και η Γενική Κλινική Άνασσα Βόλου αποτελούν μέλη του δικτύου παρόχων υγείας της προαιρετικής κάλυψης υγείας ΕΥΡΩΠΗ CARE II. 

Το πανελλαδικό δίκτυο των ιατρικών παρόχων είναι ηλεκτρονικά συνδεδεμένο με το τηλεφωνικό συντονιστικό κέντρο της εταιρείας, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να κλείνει, με ένα τηλεφώνημα στον αριθμό 211 10 69 830, το ραντεβού του με γιατρό του δικτύου, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. 

Περισσότερες πληροφορίες για τις ασφαλίσεις αυτοκινήτου και την κάλυψη πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας της «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική», μπορείτε να βρείτε στο site της εταιρείας: https://europe-asfalistiki.gr/idiwtes/asfaleia-aytokinhtoy/

 

Από το περιοδικό INSURANCE WORLD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*