Τιμητική διάκριση για τον Γιώργο Καραβία

Επίτιμος Πρόεδρος του ΣΕΜΑ ανακηρύχθηκε ο κ. Γιώργος Καραβίας, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου επί οκτώ συναπτά έτη.

Η ανακήρυξη του κ. Γ. Καραβία ως Επίτιμου Προέδρου έγινε σε ειδική τελετή που έλαβε χώρα κατά την πρόσφατη γενική συνέλευση του ΣΕΜΑ, στο πλαίσιο της οποίας ο ίδιος, αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στην περίοδο οπότε ηγήθηκε του Συνδέσμου, ευχαρίστησε όλους τους διατελέσαντες Προέδρους όπως και τα μέλη του φορέα «για την προσφορά τους, τον χρόνο και τις γνώσεις που διέθεσαν για να φθάσει ο ΣΕΜΑ σήμερα να είναι ένας οργανισμός άρτια οργανωμένος και απόλυτα σύγχρονος στις υψηλές απαιτήσεις των καιρών μας. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που είμαι ενεργό μέλος και αρωγός σε αυτό το εξαιρετικό οικοδόμημα στήριξης της επαγγελματικής μας οντότητας» τόνισε ο κ. Καραβίας.

Αναφερόμενος, δε, στην ανακήρυξή του ως Επίτιμου Προέδρου δήλωσε ότι «η αναγνώριση αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη τιμητική διάκριση που έχω λάβει στην επαγγελματική μου καριέρα και υπόσχομαι να συνεχίσω να στηρίζω τον Σύνδεσμο και να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων του με όλες μου τις δυνάμεις»

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής, αφού ευχαρίστησε με τη σειρά του τον κ. Γιώργο Καραβία για την προσφορά του στον Σύνδεσμο, υπογράμμισε ότι «με συνέπεια, επαγγελματισμό και σοβαρότητα συνέβαλε καθοριστικά στην ανοδική πορεία του ΣΕΜΑ, αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για την οικογένεια του ΣΕΜΑ και ειδικότερα για όσα μέλη επιθυμούν να εμπλακούν και να στηρίξουν ενεργά τη δράση του».

Τιμητική πλακέτα στον Επίτιμο Πρόεδρο του ΣΕΜΑ, κ. Γιώργο Καραβία επέδωσε ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Κωστής Αλφιέρης, ο οποίος επίσης σημείωσε τον ιδιαιτέρως σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε ο κ. Γ. Καραβίας στην προσπάθεια του ΣΕΜΑ να επιτελέσει το έργο του με αποτελεσματικότητα και ταχύτητα, προσβλέποντας στην ανάδειξη της υπεραξίας του θεσμού των μεσιτών ασφαλίσεων, καθώς και στη γενικότερη στήριξη της ασφαλιστικής αγοράς».

 

εξ. φωτό Ο Αντιπρόεδρος ΣΕΜΑ κ. Κωστής Αλφιέρης απονέμει τιμητική πλακέτα στον Επίτιμο
Πρόεδρο κ. Γεώργιο Καραβία

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*