Μεταβίβαση Ομαδικού Συμβολαίου Διαχείρισης Συνταξιοδοτικού Κεφαλαίου από την GENERALI HELLAS προς την ΝΝ

Προθεσμία υποβολής ενστάσεων υπό των ενδιαφερομένων αναφορικά με τη μεταβίβαση Ομαδικού Συμβολαίου Διαχείρισης Συνταξιοδοτικού Κεφαλαίου από την ασφαλιστική επιχείρηση «GENERALI HELLAS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» προς την ασφαλιστική επιχείρηση «ΝΝ Ελληνική Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής».

Η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει ότι, σε εφαρμογή της περίπτωσης β’ της παραγράφου 7 του άρθρου 28 του ν. 4364/2016, δημοσιεύεται ανακοίνωση της ανώνυμης ασφαλιστικής επιχείρησης με την επωνυμία «GENERALI HELLAS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» για τη μεταβίβαση του Ομαδικού Συμβολαίου Διαχείρισης Κεφαλαίου με αριθμό11624977 (πρώην 60000398 DA) που αφορά στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα των υπαλλήλων της εταιρείας PEPSICO HELLAS Μ. Α.Β.Ε.Ε.  (πρώην TASTY FOODS S.A.) προς την ανώνυμη ασφαλιστική επιχείρηση με την επωνυμία «ΝΝ Ελληνική Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής».

Ο χρόνος υποβολής ενστάσεων από τους ενδιαφερομένους αρχίζει από τη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης και λήγει στις 9 Αυγούστου 2023. Οι ενστάσεις υποβάλλονται στην Τράπεζα της Ελλάδος, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου 21, 10250 Αθήνα, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ​dep.insurancesup@bankogreece.gr .

H εποπτική αξιολόγηση της προτεινόμενης μεταβίβασης χαρτοφυλακίου θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής ενστάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για ενδιαφερόμενους εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*