Το πιο σύγχρονο εργαλείο τιμολόγησης και ο ασφαλιστικός κολοσσός του Fortune 500

Ο ασφαλιστικός κολοσσός του Fortune 500,  Markel επέλεξε το Renew, ένα νέο εργαλείο τιμολόγησης επόμενης γενιάς της hyperexponential, προκειμένου να αναδιαμορφώσει τις εργασίες underwriting στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την hx, η εταιρεία έχει επανασχεδιάσει από το μηδέν το αναλογιστικό σύστημα τιμολόγησης. Συνδυάζοντας τις αναλογιστικές γνώσεις και την τεχνογνωσία, η εταιρεία δημιούργησε το εν λόγω εργαλείο στοχεύοντας στην επίλυση ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες καθημερινά.

Το Renew είναι μια πλατφόρμα SaaS, βασισμένη στον ιστό που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τα μικρά, αραιά και κατακερματισμένα σύνολα δεδομένων που κυριαρχούν στην εργασιακή ζωή των ασφαλιστών.

Σύμφωνα με την hx, η εφαρμογή Renew είναι ουσιαστικό μέρος του νέου μοντέλου λειτουργίας που έχει σχεδιαστεί για να τροφοδοτεί τις αναπτυξιακές στρατηγικές της Markel, ενός ομίλου που αποτελείται από 3 πυλώνες: ασφάλειες, επιχειρήσεις και επενδύσεις. Ο ασφαλιστικός βραχίονας παρέχει προστασία έναντι ορισμένων από τους πιο περίπλοκους κινδύνους στον κόσμο.

Έχοντας αναπτυχθεί σημαντικά σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, ο ασφαλιστικός κολοσσός αναφέρει ότι η επένδυση στα σωστά δεδομένα και την σωστή τεχνολογία είναι κρίσιμης σημασίας για την επίτευξη του στόχου του, ως  κορυφαίου εξειδικευμένου ασφαλιστή σε επιλεγμένους τομείς παγκοσμίως.

Ο Simon Cooper-Williams, επικεφαλής ανάπτυξης και υποστήριξης χαρτοφυλακίου του ομίλου Markel δήλωσε: «Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι η τιμολόγηση προστιθέμενης αξίας αποτελεί βασικό μέρος της διαδικασίας underwriting. Eίναι σημαντικό να καινοτομούμε συνεχώς, ενώ αξιοποιούμε τη δύναμη δεδομένων και νέων τεχνολογιών. Η συνεργασία μας με την hx αποτελεί μια σημαντική επένδυση για την αύξηση των δυνατοτήτων τιμολόγησης και είμαι βέβαιος ότι αυτό θα μας δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και θα ενισχύσει τη θέση μας στην αγορά».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*