PENCO SA: Nέα στρατηγική συνεργασία για την Ελλάδα με την OneGlobal

Η PENCO SA Μεσίτες Ασφαλίσεων με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει στους πελάτες και συνεργάτες της την επίσημη έναρξη της στρατηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία Oneglobal Insurance Broking Limited. 

Η στρατηγική αυτή συνεργασία έρχεται να καλύψει τις ανάγκες της προαιρετικής αντανασφάλισης και της ασφάλισης των μεγάλων εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, παρέχοντας ανταγωνιστικές, ευέλικτες και πελατοκεντρικές λύσεις αντασφάλισης σε ασφαλιστικές εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα.

Σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις, με γεωπολιτικά και μακροοικονομικά προβλήματα καθώς και δυσκολίες στις εφοδιαστικές αλυσίδες, η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια επιδεικνύει σημαντική πρόοδο και μεγάλη δυναμική. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναδειχθούν οι αντίστοιχες παγκόσμιες και τοπικές δυνάμεις της Oneglobal και της PENCO στην ελληνική αγορά, για να εξυπηρετηθούν οι συνεχώς διευρυνόμενες και ολοένα πιο περίπλοκες ανάγκες risk management των οργανισμών που έχουν δεσμευτεί να αξιοποιήσουν αυτές τις δυνατότητες στην Ελλάδα για τις επόμενες δεκαετίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*