Στο μετοχικό κεφάλαιο της ασφαλιστικής Penco ο Γ. Ζαφείρης

Η PENCO SA Μεσίτες Ασφαλίσεων με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει στους πελάτες και συνεργάτες της την είσοδο του κ. Γεωργίου Ζαφείρη στην μετοχική σύνθεσή της.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Ζαφείρης είναι διακεκριμένο στέλεχος, με πολυετή παρουσία, σε κορυφαίες θέσεις της ασφαλιστικής αγοράς. Στο παρελθόν έχει διατελέσει Αναπληρωτής Διευθυντής Πωλήσεων στην ΝΝ, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων στην Εθνική Ασφαλιστική και Αναπληρωτής CEO στην Howden Hellas. O Γ. Ζαφείρης αναλαμβάνει θέση Αντιπροέδρου του ΔΣ της PENCO καθώς και την Εμπορική Διεύθυνση της εταιρείας.

Ο Κώστας Κροκιδάς, ιδρυτής της PENCO SA, καλωσόρισε τον κ. Ζαφείρη στην οικογένεια της PENCO και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Από σήμερα ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Η πείρα, η τεχνογνωσία και η κοινή μας νοοτροπία θα οδηγήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας, παραμένοντας πιστοί στις αρχές της εταιρείας, πάντα με στόχο την άριστη παροχή υπηρεσιών προς στους πελάτες μας.

Από την πλευρά του ο κ. Ζαφείρης τόνισε: « Η απόφασή μου να συνεχίσω την επαγγελματική μου δραστηριότητα στη PENCO SA, οφείλεται στην εμπιστοσύνη μου στον Κώστα και την οικογένεια του, ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία μεσιτών ασφαλίσεων στην χώρα μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*