Ευρώπη Ασφαλιστική: Καινοτόμα προγράμματα ασφάλισης κατοικιδίων

H Ευρώπη Ασφαλιστική ως εταιρία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών κάλυψης κινδύνων ξεκινά την δυναμική ανάπτυξη των ασφαλίσεων υγείας κατοικίδιων με τέσσερα νέα ολοκληρωμένα προγράμματα ιατρικής περίθαλψης Safe Dog, Safe Cat, Safe Dog Plus και  Safe Cat Plus δίνοντας λύσεις σε όσους επιθυμούν να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον πιο πιστό τους σύντροφο.

Έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό, την παροχή προγραμμάτων ιατρικής περίθαλψης που εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στα κατοικίδια συντροφιάς, η εταιρεία δημιούργησε με ιδιαίτερα ελκυστικό ασφάλιστρο και προσφέρει ένα σύστημα υπηρεσιών υγείας στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη που αφορούν όλο το φάσμα της φροντίδας τους, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση και στην ποιοτική διαβίωσή τους.

Τα καινοτόμα προγράμματα της Ευρώπη Ασφαλιστική, εκτός από τις απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις & κτηνιατρικές επισκέψεις παρέχουν επίσης δωρεάν ετήσιους προληπτικούς ελέγχους καθώς και πρόσθετες παροχές και εξειδικευμένες υπηρεσίες για τα ασφαλισμένα κατοικίδια συντροφιάς.

Περισσότερες πληροφορίες για τις παροχές και καλύψεις που δίνονται μέσω των προγραμμάτων ΕΥΡΩΠΗ Safe Pet & ΕΥΡΩΠΗ Safe Pet Plus μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: https://europe-asfalistiki.gr/idiwtes/asfaleia-katoikidiwn-zwwn/

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλός της Ευρώπη Ασφαλιστική κ. Νικόλαος Μακρόπουλος αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι κάνει πράξη τις καινοτόμες ιδέες και έχοντας ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα της 

Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της Φιλοζωικής Συνείδησης αποφάσισε για κάθε πρόγραμμα ΕΥΡΩΠΗ Safe Pet & ΕΥΡΩΠΗ Safe Pet Plus που θα εκδίδεται εφεξής να δίδεται από την Ευρώπη Ασφαλιστική το ποσό των 10€ για την ενίσχυση των δράσεων της φιλοζωικής οργάνωσης Save a Greek Stray.

Η Save a Greek Stray έχει ιδρυθεί από την κ. Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση και σε μια υπέροχη τοποθεσία στον Ωρωπό λειτουργεί ένα πρότυπο καταφύγιο αδέσποτων ζώων με στόχο να εξελιχθεί σε ένα εκπαιδευτικό κέντρο εκμάθησης του σεβασμού που οφείλουμε στα ζώα, αλλά και σε σημείο αναφοράς και συνάντησης του φιλοζωικού κόσμου https://www.saveagreekstray.org/el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*