Εθνική Ασφαλιστική: Οι τρεις προτεραιότητες της Νέας Διοίκησης

Σε τρεις πυλώνες βασίζεται η στρατηγική της νέας διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, η οποία θέτει και ιεραρχεί τις προτεραιότητές της.

Κατά τη διάρκεια χθεσινής του ομιλίας ενώπιον του προσωπικού της εταιρείας, ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Robert Constantin Gauci απαρίθμησε τις εν λόγω προτεραιότητες ενώ έδωσε έμφαση στην κουλτούρα της ανθρωποκεντρικότητας δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως  “ο  πλούτος της εταιρείας είναι οι άνθρωποι της”.

Αναλυτικά η ομιλία του κ. Robert Constantin Gauci

Στην χθεσινή του Ομιλία ο κ. Robert Constantin Gauci, έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές της νέας διοίκησης για το μέλλον και είπε χαρακτηριστικά :

Η Εθνική αλλάζει, εμείς αλλάζουμε. Είναι η μόνη μας επιλογή. 

Πρώτη προτεραιότητα είναι να παραμείνουμε σε πορεία ανάπτυξης. Να διατηρήσουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες μας, προσφέροντας νέα προϊόντα, νέες υπηρεσίες σε όλους τους κλάδους μας.

  • Δεύτερη, να δημιουργήσουμε τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για να πετύχουμε τους στόχους μας, εργαλεία νέα αλλά και απλοποίηση των ήδη υπαρχουσών εργασιών. Να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη των δεδομένων (Data) (my ethniki)
  • Να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο την κουλτούρα της ανθρωποκεντρικότητας, να βασιστούμε στη συνεργασία και στην ομαδικότητα.

Η αξία δεν μετριέται μόνο στα κέρδη, δε φαίνεται μόνο στους ισολογισμούς. Μετριέται σε αυτό που δημιουργούμε για τους ανθρώπους, για τους πελάτες, τους συνεργάτες μας, για το μέτοχό μας και φυσικά για τους εαυτούς μας. Ο  πλούτος της εταιρείας είναι οι άνθρωποι της.

Υπογράμμισε, ότι αξία είναι να καταλάβεις καλύτερα τις ανάγκες των πελατών και να δώσεις τις λύσεις, πάνω σε ανθρώπινες ανάγκες που διαρκώς αλλάζουν, λύσεις φροντίδας, όχι μόνο προϊόντα στατικά.

Επεσήμανε την ανάγκη να αλλάξει το καθεστώς με τις συμβάσεις έργου, υπογραμμίζοντας ότι είμαστε όλοι μια ομάδα!

Αναφέρθηκε και στη δέσμευση που ανέλαβε. Είμαι σήμερα εδώ γιατί ανέλαβα μία δέσμευση. Έδωσα μία υπόσχεση διαφορετική από όσες έχω δώσει μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Να επιστρέψω στη χώρα που αισθάνομαι πατρίδα μου και να εργαστώ μαζί σας, για να κινητοποιήσουμε κάθε δύναμη μέσα σε αυτό τον ιστορικό οργανισμό. Αυτή είναι η δέσμευσή μου… Αυτό σημαίνει να δουλέψουμε μαζί, για να μπει η Εθνική σε δρόμο βιώσιμης και συνεχούς ανάπτυξης, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δήλωσε εντυπωσιασμένος από τα πολλά σημεία υπεροχής που διαθέτει η Εθνική Ασφαλιστική και κυρίως από την αξία του ονόματος. Έχω εντυπωσιασθεί με τη δύναμη που κρύβεται σε αυτό το κτίριο, σε αυτή την αίθουσα, τόνισε. Η αξία αυτή βρίσκεται στο «μαζί», βρίσκεται σε όσες και όσους θέλουν να είναι συμμέτοχοι στην αλλαγή, σε όσους θέλουν να αλλάξουν την Εθνική και να αλλάξουν μαζί της.

Θέλουμε, η πρώτη ασφαλιστική να είναι η πάντα και η καλύτερη ασφαλιστική. Ο μετασχηματισμός μας πρέπει να εγγυηθεί ακριβώς αυτό.

Ο τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι να είμαστε όλοι συμμέτοχοι στην αλλαγή, στους νέους κανόνες.

Υποσχέθηκε τέλος, πολλές συναντήσεις με το προσωπικό για να μοιράζονται σκέψεις για το μέλλον της και πως θα γίνεται καλύτερη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*