Νέος Στόλος για την Άμεση Βοήθεια της Interamerican

Η Ιnteramerican με στόχο την περαιτέρω μείωση του χρόνου ανταπόκρισης σε περιστατικά άμεσης βοήθειας των ασφαλισμένων της, καθώς και την ενίσχυση της επιχειρησιακής δυνατότητας σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, προχώρησε σε σημαντική ενίσχυση του στόλου των οχημάτων Οδικής και Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας.

 

Συγκεκριμένα, τα ήδη 222 ιδιόκτητα οχήματα Οδικής και 17 ασθενοφόρα, ενισχύθηκαν από 10 μηχανές 650cc, 4 οχήματα 4X4, 8 πλατφόρμες ρυμούλκησης και 5 ασθενοφόρα. 

Ο νέος στόλος αποτελεί κομβικό μέρος ενός συνόλου υπηρεσιών και υποδομών που έχει δημιουργήσει η Interamerican για την εξυπηρέτηση των πελατών της, την αποτελεσματική διαχείριση των πόρων της και τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας διαχείρισης περιστατικών βοήθειας. Παράλληλα, με την ενίσχυση του στόλου με νέου τύπου σύγχρονα οχήματα επιτυγχάνεται η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της επιχειρησιακής  δραστηριότητας, το οποίο αποτελεί προτεραιότητα για τον οργανισμό.

Ο κ. Γιώργος  Βαλαής, γενικός διευθυντής της Interamerican Βοηθείας, δήλωσε σχετικά: «Αυτή η κίνηση αποτελεί μέρος της σημαντικής επένδυσης του Ομίλου Interamerican σε νέες τεχνολογίες και υποδομές  Άμεσης Βοήθειας, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ. Για την Interamerican η παροχή βοήθειας με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες οι οποίες διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών της ώστε να νιώθουν κάθε στιγμή ασφάλεια, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*