Δύναμις Ασφαλιστική: Πληρώστε τα ασφάλιστρά σας εύκολα, γρήγορα με ασφάλεια και με άτοκες δόσεις

Στη Δύναμις Ασφαλιστική με την υπηρεσία DynamisPay εξοικονομείτε χρόνο και πληρώνετε τα ασφάλιστρά σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Χρησιμοποιήστε την ταυτότητα πληρωμής και επιλέξτε ανάμεσα σε εφάπαξ εξόφληση ή εξόφληση με έως και 6 άτοκες δόσεις μέσω κάρτας

Πιο συγκεκριμένα :

Με τη νέα υπηρεσία DynamisPay μπορείτε να καταβάλετε εύκολα και γρήγορα τα ασφάλιστρα σας και να παραλάβετε άμεσα το συμβόλαιο σας σε ηλεκτρονική μορφή.

Εξοφλήστε τα ασφάλιστρά σας με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα, Visa, MasterCard, Maestro, Diners ή American Express και επιλέξτε ανάμεσα σε εφάπαξ εξόφληση ή εξόφληση με έως και 6 άτοκες δόσεις*

Εναλλακτικά, μπορείτε να καταβάλετε τα ασφάλιστρα σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Με καταβολή μετρητών ή με χρέωση της πιστωτικής, προπληρωμένης ή χρεωστικής σας κάρτας, στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή.
  • Με καταβολή μετρητών ή με χρέωση της κάρτας σας, στα ταμεία των κεντρικών γραφείων της εταιρίας μας.
  • Με κατάθεση στα ταμεία ή στα κέντρα αυτόματων συναλλαγών του δικτύου καταστημάτων ALPHA BANK, κάνοντας απαραίτητα χρήση του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (Που βρίσκεται ο κωδικός?)
  • Μέσω web banking ακολουθώντας τα βήματα όπως περιγράφονται στο e-banking της τράπεζας που συνεργάζεστε, επιλέγοντας «Πληρωμές» και στη συνέχεια «Πληρωμές Ασφαλιστικών Εταιριών».
  • Με καταβολή μετρητών, στο ταμείο οποιασδήποτε από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, με την επίδειξη του ειδοποιητηρίου καταβολής ασφαλίστρων (προϋπόθεση αποτελεί η τήρηση προσωπικού λογαριασμού στις συγκεκριμένες τράπεζες).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*