Το 4ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης έρχεται στις 22 & 23 Φεβρουαρίου 2023

LiveOn Hybrid Event

«Σε σταυροδρόμι το μέλλον της επαγγελματικής ασφάλισης: Αναγκαιότητα άμεσων μεταρρυθμίσεων για αναπτυξιακή ώθηση»

Για ακόμη μία χρονιά, η Ελληνική Ένωση Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) και η ethosEVENTS διοργανώνουν το Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης.

Φέτος, το 4ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης, με τίτλο «Σε σταυροδρόμι το μέλλον της επαγγελματικής ασφάλισης: Αναγκαιότητα άμεσων μεταρρυθμίσεων για αναπτυξιακή ώθηση», αποσκοπεί στην καταγραφήτων εξελίξεων που έλαβαν χώρα τον τελευταίο χρόνο, σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, στον θεσμό της επαγγελματικής ασφάλισης αλλά και του συνταξιοδοτικούασφαλιστικού συστήματος. Μέσω εμπειρικώναναλύσεων και εμπεριστατωμένων παρουσιάσεων διακεκριμένων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό επιχειρείται η ολοκληρωμένη και εις βάθος ενημέρωση των συμμετεχόντων επί των θεμάτων που διατρέχουν, αλλά και που αναμένεται να απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον, τον 2ο πυλώνα ασφάλισης σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Απώτερος στόχος του συνεδρίου είναι μια ολιστική προσέγγιση της φιλοσοφίας λειτουργίας και του ρόλουτων Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης ως συμπληρωματικών συνταξιοδοτικών σχημάτων σε όλα τα ενδιαφερόμενα και δυνητικώς εμπλεκόμενα μέρη του κλάδου της επαγγελματικής ασφάλισης.

Επιπλέον, θα αναδείξει τις προκλήσεις και τις αναπτυξιακές προοπτικές της επαγγελματικής ασφάλισης, θακαταγράψει τις διεθνείς εξελίξεις και πρακτικές στα πεδία του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των επαγγελματικών ταμείων και θα παρουσιάσει τα οφέλη και τις αξίες που τα τελευταία μπορούν να προσδώσουν στην εργασιακή και επιχειρηματική κοινότητα και συνολικά στην οικονομική και κοινωνική ζωή μιας χώρας μέσω της εξασφάλισης επάρκειας συνταξιοδοτικού εισοδήματος και ενός αξιοπρεπούς επιπέδουδιαβίωσης κατά την τρίτη ηλικία.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ανάλυση των επιπτώσεων των διεθνών οικονομικών αναταραχών (έντονη μεταβλητότητα αγορών, πληθωρισμός, επιθετική συσταλτική νομισματική πολιτική κεντρικών τραπεζών, εντεινόμενες γεωπολιτικές εντάσεις κ.λπ.) στις επενδυτικές αποδόσεις των επαγγελματικών ταμείων από πλευράς των αρμόδιων διαχειριστών επενδύσεων.

Το 4ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης (#ocin23) διοργανώνουν η Ελληνική Ένωση Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) και η ethosEVENTS, εταιρεία του ομίλου ethosGROUP, σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal insuranceworld.gr.

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://ethosevents.eu/event/4o-synedrio-epaggelmatikis-asfalisis/ καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn και YouTube.

Μπορείτε επίσης να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο συνέδριο μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://ethosevents.eu/4o-synedrio-epaggelmatikis-asfalisis-dilosi-symmetochis/

4ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης, 22 & 23 Φεβρουαρίου 2023 LiveOn Digital Event

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ανδρέας Μπάλτας, Digital Marketing Specialist, ethosGROUP

τηλ.: +30 210 998 4906

e-mail: baltas.a@ethosmedia.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*