Η Εθνική Ασφαλιστική βράβευσε τη MEGA Βrokers

Η Εθνική Ασφαλιστική βράβευσε τη Mega Βrokers για την κατάκτηση της 1ης θέσης κατά το έτος 2021 σε όλους τους κλάδους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η εταιρεία κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 3 βραβεία τα οποία παρέλαβε ο Πρόεδρος της Mega Brokers Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mega Brokers Τάσος Χατζηθεοδοσίου την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου από τα στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής κ.κ Αντώνη Χρηστίδη, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων, Μιχάλη Τάτση, Διευθυντή Πωλήσεων Μεσιτών Πρακτόρων και κα Ελίζα Βασιλείου, Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης Πωλήσεων Μεσιτών-Πρακτόρων, Corporate.

Τα βραβεία τα οποία παρέλαβαν αφορούν τις κατηγορίες:

  • Βραβείο 1ης Θέσης στη Συνολική Παραγωγή Καθαρών Εγγεγραμμένων Ασφαλίστρων
  • Βραβείο 1ης θέσης στη Νέα Καθαρή Παραγωγή Κλάδου Ζωής και Υγείας
  • Βραβείο 1ης Θέσης στην Παραγωγή Καθαρών Εγγεγραμμένων Ασφαλίστρων Κλάδου Αυτοκινήτων

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mega Brokers Τάσος Χατζηθεοδοσίου δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που το 2021 η Mega Βrokers κατέκτησε την 1η θέση σε όλες τις κατηγορίες βραβεύσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής. Οι βραβεύσεις αυτές επιβεβαιώνουν την αδιάκοπη δυναμική ανάπτυξης της Mega Βrokers, την ποιότητα των συνεργατών μας και πως οι επενδύσεις που έχουμε κάνει σε οργάνωση και δομές αποδίδουν. Το 2022 συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην ενίσχυση του κύκλου εργασιών μας για ακόμη περισσότερες πρωτιές».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*